Billeje
Drammen
Oversæt
Norge // Drammen
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Drammen: Sixt biludlejning online booking

Lej en bil gennem Sixt billeje i Drammen, når du skal på ferie eller forretningsrejse i Norge. Lad Sixt teamet tage hånd om dig, når du skal udforske det smukke naboland mod nord. Drammen er beliggende i det sydøstlige Norge, og herfra har du ikke langt til hovedstaden Oslo, landets smukke sydkyst samt interessante museer og skisportssteder. Du har kort sagt alle muligheder! Sixtafdelingen i Drammen har endvidere et bredt udvalg af udlejningsbiler for alle behov og enhver pengepung, så der er alle chancer for at finde din favoritbil i sortimentet. Kontakt os i dag pr. telefon eller via Sixt hjemmesiden, og så hjælper vi dig gerne med at leje den helt rigtige bil til netop din bilrejse.

 
 • Drammen Banegård

  Sixt Billeje
  Grønland 13
  3045 Drammen

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Lastbiler

 • Drammen

  Sixt Billeje
  Bjørnstjerne Bjørnsonsgt. 122
  3041 Drammen

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

 • Kongsberg

  Sixt Billeje
  Kobberbergsveien 6
  3615 Kongsberg

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Drammen

Sixts billeje i Drammen er et servicetilbud, der gør det lettere at udforske Drammen, men du kan også benytte bilen til længere ture, f.eks. til Oslo, der ligger inden for en rimelig afstand. Sixt kan her tilbyde dig ubegrænset kilometertal, så du opnår en stor fleksibilitet. Naturelskere vil være i deres rette element i Drammen, da byen er omgivet af bølgende bakker og hyggelige floder. Besøg gerne den ca. 10.000 år gamle slugt og vandfaldet Kjosterudjuvet, der ligger en kort køretur fra Drammen. I området kan du vandre i den vilde natur og nyde den 1300 meter lange slugt. Det er desuden værd at besøge Drammensbadet eller hvorfor ikke lade bilen fra Sixt Biludlejning i Drammen tage dig til biltunnelen Spiralen, som fører dig seks en halv gang rundt om en akse op til Spiraltoppen.

Oplev Norge med komfort og stil

Hvis du er på udkig efter en afslappet og spændende rejseform til udforskningen af Drammen og de naturskønne omgivelser, er du kommet til det rigtige sted. Sixt er en af de største i branchen, og vi har derfor også et yderst velassorteret sortiment fra førende producenter. Sixt Biludlejning i Drammen har eksempelvis mange prisvenlige udlejningsbiler fra Peugeot, Toyota og Honda, og de kan lejes for både kortere og længere perioder. Din forhåndsbestilling af udlejningsbilen sker ene og alene fra vores bilkategorier, såsom stationcars, økonomibiler eller 4x4. Når du lejer en bil ved Sixt kontoret i Drammen, kan du regne med en ekstraordinær service og konkurrencedygtige priser. Hvis du ønsker dækning af en ekstra chauffør på rejsen, vil tilvælge GPS eller en autostol, hjælper Sixt teamet dig også med disse ekstra ting, der er med til at skabe en fuldendt oplevelse.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice