Billeje
Bergen
Oversæt
Norge // Bergen
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Bergen: Sixt biludlejning online booking

Kan man finde en storby med landsbycharme? Sagtens. Lej en bil i Bergen med Sixt Biludlejning og indtag Norges næststørste by, der både emmer af studieliv og historiske vidnesbyrd, der med et vingeslag bringer dig tilbage til såvel vikinger som Edvard Griegs æra. Og så må du ikke glemme fjordene, der omkranser Bergen på smukkeste vis. Tag bilen rundt til steder som Sognefjorden og lad naturen folde sig ud i al sin pragt. Med billeje i Bergen får du ganske enkelt nogle helt andre forudsætninger for at opleve den norske kultur, end hvis du blot begrænser dig til et mindre område. Lej derfor din udlejningsbil allerede i dag.

 
 • Bergen Flesland Lufthavn

  Sixt Billeje
  Flyplassvegen 555
  5258 Bergen

  Ma. - Sø.07:00 - 24:00
  Helligdag07:00 - 24:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Ulset/Asane

  Sixt Billeje
  Liavegen 12
  5132 Nyborg

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Bergen

Bergens navn refererer til byens beliggenhed mellem fjordene, og det er måske også vandudsigten, som du først falder for, når du lander i Bergens Lufthavn, Flesland. Tager du Fløibanen op over byen, får du en storslået udsigt over Bergens smukke placering. Som værende Norges næststørste by har Bergen en lang række seværdigheder. Måske er du til historisk nostalgi, når du passerer fæstningsværket Bergenhus, hyggeligt caféliv på Bryggen med huse fra det 12. århundrede eller kunst i verdensklasse på Edvard Grieg Museet. Der er også en særlig idyl ved at tage ind til fiskemarkedet eller gå rundt på det lokale akvarium. Med biludlejning i Bergen kan du også køre længere ture rundt i dette landskab i Sydnorge. Måske vælger du at køre mod fjeldene, Haugesund i syd eller længere ind i landet mod Hardangervidda Nationalpark.

Udlejningsbiler til ferieophold og forretningsrejser

Sixt Biludlejning er i dag et af verdens største biludlejningsselskaber. Én af de store kvaliteter ved at vælge Sixt billeje i Bergen er, at du får friheden til at opleve netop de ting, du gerne vil. Måske ønsker du at kombinere de forretningsmæssige forpligtelser med lidt sightseeing. Eller måske søger du et ægte storbyophold med kæresten eller hele familien. Hos Sixt Biludlejning i Bergen vælger du selv den ønskede station, og herefter er det op til dig at vælge blandt de forskellige kategorier, såsom økonomibiler, 4x4 og stationcars. Bemærk venligst, at der ikke kan vælges ud fra specifikke modeller, men udelukkende mellem stationens udvalg af kategorier, når der forhåndsreserveres. Din billeje i Bergen og omegn kan nemt bestilles via hjemmesiden eller ved at tage telefonisk kontakt. Her kan du også få mere info om stationen eller de forskellige muligheder for at bestille ekstraudstyr til vores førsteklasses udlejningsbiler.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice