Billeje
Bardufoss
Oversæt
Norge // Bardufoss
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Bardufoss: Sixt biludlejning online booking

Hvis du er klar til et eventyr i vores nordlige naboland Norge, så book drømmebilen ved Sixt Biludlejning i Bardufoss. Den smukke by er beliggende i det nordlige Norge, og regionen udforskes bedst med en pålidelig og moderne Sixt bil. Bardufoss er spækket med fascinerende naturseværdigheder og et dynamisk dyreliv, og de forskellige årstider, byder på alt fra det uforglemmelige nordlys til eventyr på hundeslæde. Lej allerede i dag en kvalitetsbil til en konkurrencedygtig pris og lad Sixt Biludlejning i Bardufoss være med til forgylde den del af rejsen, der omhandler din lejede bil.

 
 • Bardufoss Lufthavn
  Bardufoss Airport
  9325 Bardufoss

  Ma. - To.08:00 - 19:00
  Fr.08:00 - 21:00
  Sø.14:00 - 20:00
  Helligdag10:00 - 18:00
  Book ved denne station

 • Bardufoss
  Heggelia
  9325 Bardufoss

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00
  Lø.10:00 - 14:00
  Sø.10:00 - 16:00
  Book ved denne station

 • Bardufoss Lufthavn

  Sixt Billeje
  Bardufoss Airport
  9325 Bardufoss

  Ma. - To.08:00 - 19:00
  Fr.08:00 - 21:00
  Sø.14:00 - 20:00
  Helligdag10:00 - 18:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

 • Bardufoss

  Sixt Billeje
  Heggelia
  9325 Bardufoss

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00
  Lø.10:00 - 14:00
  Sø.10:00 - 16:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Bardufoss

Når du har modtaget bilnøglerne ved Sixt Biludlejning i Bardufoss, kan du sætte kurs mod din foretrukne destination i denne vidunderlige del af Norge. En Sixt bil giver dig mulighed for at udforske de lokale seværdigheder, men du kan også tage længere væk, så du virkelig kan danne dig et indtryk af regionen og de fantastiske naturområder. Styr gerne Sixt bilen mod områdets betagende vandfald Målselvfossen eller tag rundt i den smukke nationalpark Ovre Dividal. Fra Bardufoss har du heller ikke langt til den livlige by Tromsø, som er den største by i Nordnorge. Her kan du gøre brug af din udlejningsbil til at nyde alle byens historiske og kulturelle seværdigheder, der bl.a. omfatter Ishavskatedralen og det arktiske marineoplevelsescenter Polaria samt de gode butikker og spisemuligheder. Billeje i Bardufoss kan også tage dig i din modsatte retning til Narvik, hvor du kan stå på ski og nyde uforglemmelige panoramaudsigter over smukke fjorde og bjerge. Billeje i Bardufoss er derfor en fremragende løsning, når du ikke vil lade dig begrænse!

Oplev det høje kvalitetsniveau hos Sixt

Lad din næste rejse gå til Nordnorge og stol trygt på professionelle Sixt, hvis du vil tage på opdagelse i vores selskab. Med Sixt billeje i Bardufoss vælger du udfra et alsidigt sortiment af førsteklasses køretøjer inden for en række forskellige stilarter og i forskellige størrelser. Nyd f.eks. en moderne og prisvenlig økonomibil, 4x4, stationcar, varevogn eller en minibus. Book bilen online eller pr. telefon, men vær blot opmærksom på, at Sixt kun kan garantere et køretøj fra den valgte bilkategori og ikke en bestemt bilmodel. Uanset valg af bilkategori er du sikret en fremragende kvalitet for pengene og kan desuden tilpasse bestillingen med attraktive tilbud på tilbehør og tjenester. Bestil f.eks. GPS navigation, en passende servicepakke eller en autostol ved Sixt Biludlejning i Bardufoss for en optimal køreoplevelse.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice