Billeje
Baerum
Oversæt
Norge // Baerum
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Baerum: Sixt biludlejning online booking

Udforsk vores smukke naboland Norge med en førsteklasses udlejningsbil fra Sixt Biludlejning i Bærum. Vi har køretøjer, der passer til alle slags rejser og alle budgetter, og med vores personlige service gør vi vores bedste for at skræddersy billejen i Bærum helt efter dine ønsker. Den velstående kommune Bærum er en forstad til den smukke hovedstad Oslo og er et oplagt startpunkt, hvis du ønsker en kombination af storby og naturoplevelser. Start dagen, når du har lyst, og tag på opdagelse i området i et tempo, der virker passende for netop dig. Gennemse udvalget af kvalitetsbiler i Bærum online og bestil derefter via Sixts hjemmeside, smartphoneapp eller telefonisk.

 
 • Rud/Baerum

  Sixt Billeje
  Baker Østbysvei 19
  1309 Rud

  Ma. - Fr.07:00 - 15:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Bærum

Bærum ligger ca. 10 km vest for hovedstaden Oslo og mellem Oslofjorden og Tyrifjorden. Om vinteren er området velegnet til skisport, eksempelvis ved Kirkerudbakken Skicenter, der giver sjove udfordringer for såvel begyndere som de mere øvede skientusiaster, eller ved den noget større og mere populære Oslo Vinterpark i Holmenkollen, som ligger nordøst for Bærum. Få kilometer øst for Bærum på den lille halvø Bygdøy finder du den dejlige park Huk og den smukke badestrand Paradisbukta, som er specielt livlige om sommeren og et besøg værd. Udlejningsbilen fra din foretrukne Sixt Biludlejning i Bærum kan naturligvis også anvendes til at udforske selve Oslo. Styr gerne udlejningsbilen hen til hovedstadens vartegn, såsom det arkitektonisk imponerende Operahus, der anvendes af Den Norske Opera & Ballett, eller parkér køretøjet ved Frognerparken for at gå en tur blandt de 214 enestående skulpturer ved Vigelandsanlegget eller shoppe langs det pulserende strøg, Karl Johan.

Vi tager professionelt hånd om dig på bilrejsen

Lej en bil og besøg alle seværdighederne, oplev den omgivende natur eller tag direkte fra forretningsmøderne tilbage til hotellet. Alle Sixts prisvenlige udlejningsbiler holder en høj standard og serviceres regelmæssigt, så vi kan forene tryghed med komfort. Det er op til dig at vælge Sixtbilen ud fra de oplistede kategorier, der alt efter kontor byder på bl.a. økonomibiler, sportsvogne, stationcars og varevogne. Vores køretøjer leveres af af velkendte bilproducenter, såsom BMW, Mercedes Benz og Audi, og du bestemmer naturligvis selv, hvor lang eller kort en periode du vil leje din Sixtbil for. Din billeje i Bærum kan desuden ydermere tilpasses med tilbehør og tjenester. Tilføj et navn på lejekontrakten, bestil GPS eller vælg en helt tredje mulighed. Sixt ser frem til at sætte dig ind i udlejningsbilen, der fører dig sikkert gennem Sydnorge.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice