Billeje
Avaldsnes
Oversæt
Norge // Avaldsnes
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Avaldsnes: Sixt biludlejning online booking

Hvis din rejse går til nabolandet Norge, bør du overveje at leje en bil ved Sixt Biludlejning i Avaldsnes. Byen ligger i det sydlige Norge, tæt på den lidt større by Haugesund. Du kan naturligvis altid spørge os til råds, når det kommer til udlejningsbiler og tilbehør, men også omkring dejlige Sydnorge og de regler, der gælder på de norske veje. Vi gør altid vores bedste for, at din bilrejse skal blive så afslappet og behageligt som mulig. Hele din bestilling kan gennemføres her på hjemmesiden, ligesom vi sidder klar ved telefonen og på vores kontor i Avaldsnes.

 
 • Haugesund Lufthavn

  Sixt Billeje
  Helganesveien 350
  4262 Avaldsnes

  Ma. - Sø.07:00 - 24:00
  Helligdag07:00 - 24:00

  24 timers afhentning
  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

 • Haugesund

  Sixt Billeje
  Bøvågen 50
  4262 Avaldsnes

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Avaldsnes

Med en udlejningsbil fra Sixt Biludlejning i Avaldsnes skaber du et frirum for dig selv. Du kan bruge turene i bilen til at slappe af, ligesom du kan nyde, at du når hurtigere frem til den ønskede destination frem for at skulle pendle på kryds og tværs mellem busser og toge. Du finder mange historiske og arkæologiske pladser i og omkring Avaldsnes, og måske er det nogle af disse destinationer, der vækker netop din interesse. Sixtteamet kan varmt anbefale et besøg ved det historiske center Nordvegen, der bl.a. huser en rekonstrueret vikingelandsby i naturskønne omgivelser. Lad desuden gerne billeje i Avaldsnes føre dig til det smukke Steinsfjell, hvis du er til vandring og fantastiske udsigter fra bjergets top, eller en tur til Djupadalen, hvor du kan vandre i skoven, bade i søen og fiske.

Skal bilen med på ferieturen eller forretningsrejsen?

Med Sixt billeje i Avaldsnes kan du få adgang til et førsteklasses køretøj i den ønskede lejeperiode. Måske gælder det en kort forretningsrejse, en smuttur i weekenden eller en længere ferie med familien. Det er her, Sixts store udvalg kommer ind i billedet. Vi har nemlig Sixtbiler inden for alle prisklasser og bilkategorier. Lej f.eks. en praktisk stationcar med plads til hele rejseselskabet og bagage, en smart økonomibil, der lover komfort på turen, eller en robust 4x4, hvis du vil ud i naturen og kunne køre offroad. Bemærk venligst, at Sixt kun kan garantere dig et køretøj i din valgte bilkategori, da bilmodeller afhænger af tilgængelighed på kontoret. Vi har i øvrigt altid mulighed for at skræddersy reservationen til dine behov, når det drejer sig om ekstratilbehør. Ved Sixt Biludlejning i Avaldsnes kan du opnå gode tilbud på bl.a. børnesæder, GPS navigation, ubegrænset kilometertal og meget mere. Vi anbefaler altid, at du booker din bil på forhånd.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice