Billeje
Arendal
Oversæt
Norge // Arendal
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Arendal: Sixt biludlejning online booking

Start hos Sixt Biludlejning i Arendal, hvis du skalpå opdagelse i det sydlige Norge. Med en udlejningsbil på din rejse bliver det lidt lettere at køre rundt i Arendal og Aust Agder regionen. Tag dagen, som den kommer, på din ferie eller kom nemt rundt til forretningsmøderne, hvis du er afsted med arbejdet, enten alene eller med kollegerne. Fleksibilitet og høj kvalitet er to nøgleord, der kendetegner Sixt billeje i Arendal, så tag kontakt til os i dag, så vi sammen kan booke dit drømmekøretøj. Hvis du har spørgsmål om vores biler, ekstraudstyr eller om skønne Norge, er du også altid velkommen til at kontakte kundeservice teamet, der er kompetente og klar til at yde den bedste service.

 
 • Arendal

  Sixt Billeje
  Asbieveien 58
  4848 Arendal

  Ma. - Fr.08:00 - 15:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Arendal

Når du har afhentet den lejede bil hos medarbejderne ved kontoret i Arendal, kan du begynde med at køre en tur til Pollen, som er Arendals travle kaj midt i byens centrum. Her kan du betragte fiskekuttere og nyde den friske havbrise. I byen kan du desuden besøge spændende museer, såsom Kuben eller Kløckers Hus, mens friluftsentusiaster har masser at give sig til i Arendal, både til lands og til vands. Med en bil fra Sixt Biludlejning i Arendal kan du f.eks. sætte kurs mod Tromøy eller Hisøy, som er de to største øer i Sydnorge, hvor der oven i naturoplevelserne også venter interessante historieseværdigheder. Blot ti minutters kørsel fra Arendal finder du desuden den smukke strand og campingpladsen i Hove, som giver dig gode muligheder for rekreation. Sixt billeje i Arendal er en fremragende løsning, hvis du ønsker frihed på ferien eller forretningsrejsen.

Lej en kvalitetsbil hos Sixtkontoret i Arendal

Sixtteamet glæder sig til at byde dig varmt velkommen til Norge. Hos Sixt Biludlejning i Arendal vil du helt sikkert finde det ideelle køretøj til din rejse. Sixtafdelingens fantastiske biler tager dig enkelt og smidigt gennem den maleriske havneby, uanset om du vælgerden moderne og prisvenlig stationcar, 4x4'eren, økonomibilen eller varevognen. Sixtkontoret i Arendal tilbyder billeje til rimelige priser året rundt, men du sparer højst sandsynligt penge ved at reservere din udlejningsbil på forhånd, ligesom det er mere praktisk i forhold til planlægningen. Ring til teamet eller klik dig frem til bookingdelen på vores hjemmeside. Hvis du ønsker tilbehør eller yderligere tjenester, f.eks.GPS navigation, en autostol eller ubegrænset kilometertal, hjælper vi dig med glæde med at bestille dette. Velkommen til dejlige Arendal og det sydlige Norge.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice