Billeje
Alesund
Oversæt
Norge // Alesund
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Alesund: Sixt biludlejning online booking

Lej en bil hos Sixt Biludlejning og oplev Nordens Venedig, Ålesund. Her lander du i en af Norges mest elskede feriedestinationer, der både strækker sig over øer og fastlandet. I Ålesund centrum får du således en smukt oversigt, ud mod vandet, der snor sig ind og ud af byen. Eller måske trækker Sunnmørsalpene i det fjerne eller Geirangerfjorden, der er klassificeret som verdensarv. Med biludlejning i Ålesund er du klar til at opleve nogle af Norges mest enestående seværdigheder, så lad eventyret begynde allerede i dag.

 
 • Alesund Lufthavn
  P.boks Vigra Lufthavn
  6040 Vigra

  Ma. - Sø.08:00 - 23:00
  Helligdag08:00 - 23:00
  Book ved denne station

 • Alesund Lufthavn

  Sixt Billeje
  P.boks Vigra Lufthavn
  6040 Vigra

  Ma. - Sø.08:00 - 23:00
  Helligdag08:00 - 23:00

  24 timers afhentning
  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Ålesund

Ålesund ligger i det vestlige Norge, nærmere betegnet mellem Bergen og Trondheim. Ålesund har sin egen lufthavn på øen Vigra og fører dig således nemt ind til denne mageløse provinsby, der for alvor er begyndt at spille en vigtig rolle i den norske turisme. Et særligt kendetegn ved Ålesund er de mange arkitektoniske perler, der er holdt i en jugendstil, og som kan nærstuderes på kunstmuseet Kube. En anden topseværdighed er akvariet Atlanterhavsparkensamt de mange naturseværdigheder, der omkranser byen. Du kan bl.a. begive dig ud til fugleøen Runde eller nogle af de mange fjelde, der både byder på vandreruter og skipister. Et andet must see er turen langs Geirangerfjorden med klippeformationen De Syv Søstre. Dette fjordvue er med på UNESCO%u2019s Verdensarvsliste. Med billeje i Ålesund kan du også tage på flere enestående køreture i området, bl.a. ind mod Valldal, Eidsdal og Trollstigen, hvor naturseværdighederne nærmest står i kø, ligesom det er meget attraktivt at tage langs Vartdalsfjorden og Hjørundfjorden.

Lej din bil hos Sixt i dag

Er du interesseret i biludlejning i Ålesund, kan du booke din udlejningsbil hos Sixt allerede i dag. Det kræver blot en opringning eller bestilling online. Du skal blot bemærke, at det ikke er muligt at lægge billet ind på specifikke modeller, da disse først tildeles ved ankomsten til Norge. Du kan dog frit vælge mellem ønsket ekstraudstyr samt kategorier som økonomibiler, stationcars, 4x4, sportsvogne, cabrioleter og varevogne, alt efter valget af afdeling. Sixt Biludlejning er et af verdens største udlejningsselskaber og tilbyder dig således fremragende udlejningsbiler til favorable priser. Samtlige udlejningsmodeller holder endvidere en høj standard, og flere af udlejningsbilerne har blot kørt 25.000 km eller derunder, når de udlejes. Du kan derfor trygt tage mod Norge og vælge billeje i Ålesund med Sixt Biludlejning. Vi har stationer verden over, så kig endelig forbi, når du står og mangler en udlejningsbil.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice