Billeje
Auckland
Oversæt
New Zealand // Auckland
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Auckland: Sixt biludlejning online booking

Vores medarbejderteam ved Sixt Biludlejning i Auckland byder dig velkommen til det billedsmukke New Zealand. Vores brede sortiment af biler i alle størrelser og prisklasser i Auckland indebærer, at du har flere chancer for at finde den ideelle transportløsning til din bilrejse. Landets største by Auckland er smukt beliggende på en landtange på New Zealands nordø. Med Sixts billeje i Auckland får du alle muligheder for at opleve det vidunderlige land på den bedste måde, nemlig med adgang til en udlejningsbil. Få friheden til at opdage smukke landskaber, dejlige strande samt kulturelle og historiske seværdigheder under de mange smutture i Sixtbilen.

 
 • Auckland Lufthavn
  Unit J/80 Richard Pearse Drive
  2022 Auckland

  Ma. - Fr.07:00 - 19:00
  Lø. - Sø.08:00 - 18:00
  Helligdag08:00 - 18:00
  Book ved denne station

 • Auckland
  120 Great North Road
  1021 Auckland

  Ma. - Fr.08:00 - 17:30
  Lø.09:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Auckland Lufthavn

  Sixt Billeje
  Unit J/80 Richard Pearse Drive
  2022 Auckland

  Ma. - Fr.07:00 - 19:00
  Lø. - Sø.08:00 - 18:00
  Helligdag08:00 - 18:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

 • Auckland

  Sixt Billeje
  120 Great North Road
  1021 Auckland

  Ma. - Fr.08:00 - 17:30
  Lø.09:00 - 12:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Auckland

Når du lejer en bil hos en Sixtafdeling i Auckland, kan du køre ubesværet rundt i storbyen, præcis som det passer dig. Besøg Aucklands imponerende Sky Tower, hvis du vil udfodre dig selv med elastikspring eller blot vil nyde den fantastiske udsigt. Eller styr Sixtbilen mod Mount Victoria for at nyde gavn af de gode vandreled og fantastiske panoramaudsigter over byen. Din lejede bil fra Sixt Biludlejning i Auckland indebærer naturligvis også muligheden for at tage på alverdens roadtrips. Kør eksempelvis den cirka 230 km lange tur ned til Rotorua for at lære mere om maoriernes traditioner og kultur samt for at opleve de imponerende dampbade og gejsere, hvor dampen står direkte op fra bjergene. Eller sæt kurs nordpå, hvor du ca. 260 km nord for Auckland finder de betagende Bay of Islands, der byder på kridhvide sandstrande, bakkede terræner og fantastiske udsigtspunker over Stillehavet. Uanset om det er familieferien, venneturen eller forretningsrejsen, der lokker dig til det nordlige New Zealand, vil en udlejningsbil lette transporten rundt i dette vidstrakte land.

Kendte kvalitetsbiler og nyttigt tilbehør

Her hos Sixt finder du altid et vældigt bredt udbud af prisvenlige kvalitetsbiler fra verdensberømte bilproducenter såsom BMW, Audi og Mercedes Benz. Det er op til dig at vælge den bilkategori, der lever op til dine krav. Få blandt andet lidt ekstra plads i en rummelig og robust 4x4'er eller stationcar eller opdag magiske New Zealand i en stilfuld sportsvogn for lidt ekstra luksus. Tilvælg Sixts billeje i Auckland via vores hurtige og nemme onlinebooking eller grib telefonen og ring til vores medarbejderteam. Udover komfortable udlejningsbiler finder du naturligvis også praktisk ekstraudstyr og adskillige serviceløsninger ved Sixt Biludlejning i Auckland, der er med til at tegne den store komfort, der har været et af Sixts varemærker siden etableringsåret 1912.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice