Billeje
New Zealand
Oversæt
New Zealand
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning med Sixt i New Zealand

Lej bilen ved Sixt Biludlejning New Zealand. Det betagende land i Stillehavet består af henholdsvis en nordlig og sydlig ø. Nyd den frihed, som Sixts billeje i New Zealand giver dig til at besøge de afsides naturområder og selv kunne planlægge netop din rejserute. Her hos Sixt tilbyder vi dig altid førsteklasses udlejningsbiler i alle størrelser og designs, så enhver rejsende vil kunne finde et ideelt køretøj til rejsen.

Mod majestætiske floder, fjelde og storbyer

New Zealand opleves bedst med et køretøj, som kan tage sig via det gode vejnet til både større byer og fjerntliggende naturlandskaber. På Sydøen tager hovedvej 1 dig fra nordøst til sydøst og forbi større byer såsom Christchurch og Dunedin, mens hovedvej 6 fører dig gennem glaciale bjergområder, herunder Franz Josef Glacier og Fox Glacier, samt langs smukke kyststrækninger med betagende byer såsom Queenstown, der er omgivet majestætiske floder og fjelde. Sixts billeje i New Zealand kan desuden tage dig rundt på Nordøen, hvis hovedvej 1 og 2 kan føre dig fra den smukke kystby Auskland i nord til hyggelige Wellington i syd. Med Sixt Biludlejning i New Zealand bliver det helt op til dig, om du foretrækker at slappe af på kridhvide sandstrande i Abel Tasman Nationalpark, eller om du vil udfordre dig selv med bungyjump i Queenstown. Hust blot at køre i den venstre side, når du kører rundt til alle oplevelserne

Vores forskellige bilkategorier i New Zealand

Ved Sixt Biludlejning i New Zealand giver vi dig mulighed for at vælge din foretrukne Sixtbil på baggrund af et robust kvalitetsudvalg. De solide 4x4'er og rummelige stationcars er oplagte for dig, der skal have plads til al bagagen og hele rejseselskabet, mens kompakte og komfortable økonomibiler kan være ideelle for ensomme rejsende. Det er helt op til dig, hvor kort eller en lang en periode du ønsker at leje Sixtbilen for, og hvis du ønsker yderligere beskyttelse eller tilbehør, herunder GPS navigation eller en autostol, hjælper vi dig gerne med at skræddersy bestillingen. Lad os hjælpe dig med at sammensætte den type billeje, der passer allerbedst til dig.

 
 

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice