Billeje i Maputo

 

Vores services ved Maputo

Sixt Biludlejning i Maputo

Sixt Biludlejning i Maputo

Lej din feriebil i Mozambique hos Sixt Biludlejning i Maputo. Sixt har mange års erfaring som biludlejer på verdensplan og er derfor et både fornuftigt og prisvenligt valg, hvis din næste rejse netop går til Mozambiques hovedstad Maputo, men det er blot én af vores mange destinationer verden over. Sixt hører hjemme i mere end 100 lande. Storbyen Maputo ligger i den sydlige del af Mozambique og har mange spændende museer og smukke bygninger, og rundt om hjørnet venter de vidunderlige sandstrande og naturskønne områder. Lad udlejningsbilen tage dig derhen, hvor rejsedrømmene flokkes, og kør på opdagelse i dette fascinerende afrikanske land. Når du lejer en Sixtbil i livlige Maputo, kan du nemt udforske hovedstaden, da de rullende hjul bringer dig hurtigt frem til destinationen. Maputo har mange interessante bygninger, som fortjener et besøg. Sæt f.eks. kurs mod den smukke, hvide domkirke Catedral Metropolitana de Nossa Senhora da Conceição fra 1944 eller den dejlige botaniske have Tunduru, hvor du kan finde lidt skygge på en varm sommerdag. Du kan også besøge interessante steder såsom byens livlige centrale marked eller Det Naturhistoriske Museum med din bil fra Sixt Biludlejning i Maputo. Hvis du ønsker at opleve de eksotiske dyr på rejsen, kan du passende tage den korte køretur til det naturfredede område ved øen Inhaca eller styre Sixtbilen mod Elephant Reserve, hvor den uberørte vildmark fascinerer. Billeje i Maputo giver dig kort sagt fantastiske muligheder for at opleve det bedste af vidunderlige Mozambique.
Vi har klassebilen, så fokusér på at opleve Mozambique

Vi har klassebilen, så fokusér på at opleve Mozambique

Mozambique er et imponerende land med mange naturskatte og spændende seværdigheder, og de er spredt over et større område, hvorfor Sixt billeje i Maputo er en ganske fremragende idé. Med en udlejningsbil kan du stille og roligt tage rundt til de forskellige oplevelser og foretage pauser, når du vil fotografere, eller når du skal have fyldt tanken op, med kaffe. Gennemfør din reservation via Sixts hjemmeside eller pr. telefon og vælg blandt praktiske og prisvenlige økonomibiler, stationcars og 4x4 fra mærker som Toyota, Ford og Mercedes Benz. Vi tager også meget gerne hånd om forskellige former for ekstraudstyr og tjenester, der bl.a. spænder over GPS%u2019er til dækning af et ekstra navn på lejekontrakten. Sixt Biludlejning er en seriøs partner inden for alle facetter af billeje. Vi leverer dagligt den trygge kundeserviceoplevelse og de kvalitative udlejningsbiler, der fortæller nye kapitler i vores mere end hundredårige historie.
Show more

Godt at vide når du lejer i Maputo

Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Maputo.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Maputo?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Maputo. Gebyr kan forekomme.
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Maputo?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

FAQs om lejemål i Maputo

Kan jeg booke et langtidslejemål i Maputo?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Maputo?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Maputo

    Vis mere