Billeje
Maputo
Oversæt
Mozambique // Maputo
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Maputo: Sixt biludlejning online booking

Lej din feriebil i Mozambique hos Sixt Biludlejning i Maputo. Sixt har mange års erfaring som biludlejer på verdensplan og er derfor et både fornuftigt og prisvenligt valg, hvis din næste rejse netop går til Mozambiques hovedstad Maputo, men det er blot én af vores mange destinationer verden over. Sixt hører hjemme i mere end 100 lande. Storbyen Maputo ligger i den sydlige del af Mozambique og har mange spændende museer og smukke bygninger, og rundt om hjørnet venter de vidunderlige sandstrande og naturskønne områder. Lad udlejningsbilen tage dig derhen, hvor rejsedrømmene flokkes, og kør på opdagelse i dette fascinerende afrikanske land.

  • Ingen station fundet i denne by.

Sixt Biludlejning i Maputo

Når du lejer en Sixtbil i livlige Maputo, kan du nemt udforske hovedstaden, da de rullende hjul bringer dig hurtigt frem til destinationen. Maputo har mange interessante bygninger, som fortjener et besøg. Sæt f.eks. kurs mod den smukke, hvide domkirke Catedral Metropolitana de Nossa Senhora da Conceição fra 1944 eller den dejlige botaniske have Tunduru, hvor du kan finde lidt skygge på en varm sommerdag. Du kan også besøge interessante steder såsom byens livlige centrale marked eller Det Naturhistoriske Museum med din bil fra Sixt Biludlejning i Maputo. Hvis du ønsker at opleve de eksotiske dyr på rejsen, kan du passende tage den korte køretur til det naturfredede område ved øen Inhaca eller styre Sixtbilen mod Elephant Reserve, hvor den uberørte vildmark fascinerer. Billeje i Maputo giver dig kort sagt fantastiske muligheder for at opleve det bedste af vidunderlige Mozambique.

Vi har klassebilen, så fokusér på at opleve Mozambique

Mozambique er et imponerende land med mange naturskatte og spændende seværdigheder, og de er spredt over et større område, hvorfor Sixt billeje i Maputo er en ganske fremragende idé. Med en udlejningsbil kan du stille og roligt tage rundt til de forskellige oplevelser og foretage pauser, når du vil fotografere, eller når du skal have fyldt tanken op, med kaffe. Gennemfør din reservation via Sixts hjemmeside eller pr. telefon og vælg blandt praktiske og prisvenlige økonomibiler, stationcars og 4x4 fra mærker som Toyota, Ford og Mercedes Benz. Vi tager også meget gerne hånd om forskellige former for ekstraudstyr og tjenester, der bl.a. spænder over GPS%u2019er til dækning af et ekstra navn på lejekontrakten. Sixt Biludlejning er en seriøs partner inden for alle facetter af billeje. Vi leverer dagligt den trygge kundeserviceoplevelse og de kvalitative udlejningsbiler, der fortæller nye kapitler i vores mere end hundredårige historie.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice