Billeje
Martinique
Oversæt
Martinique
Ændre personlige oplysninger

Billeje Martinique: Sixt Rent a Car

Lej en bil her på hjemmesiden og afhent den ved Sixt Biludlejning på Martinique, når du ankommer i lufthavnen. Dejlige Martinique er en tropisk ø i den nordlige del af Caribien, som bl.a. byder på fantastiske strande med krystalklart vand, et behageligt klima, god mad og en spændende kreolsk kultur. Du finder bjerge og vulkaner i nord og sukkerrør i syd. Lad Sixt hjælpe dig med at finde drømmebilen og det nødvendige ekstraudstyr, så du er klar til en uforglemmelig rejse.

Sixt Biludlejning på Martinique

Den caribiske paradisø Martinique er lig med afslapning for alle aldre. Lej en bil på øen for at opnå fuld fleksibilitet til at vælge, hvordan du vil planlægge din ferie. Læs lidt om Martiniques regler, inden du begynder at køre ud i landskabet, men det er generelt nemt at komme rundt i trafikken, og ligesom i Danmark skal du være fyldt 18 for at kunne køre på øen. Styr Sixt bilen mod nord og de centrale dele for at opleve landets bjerge og vulkaner, hvoraf den største er Mont Pelée. Her finder du dejlige naturområder med regnskov og varme kilder grundet den vulkanske aktivitet. Eller tag ud til den fantastiske strand Les Salinesmed gyldent sand, smukke palmer og azurblåt vand. Her kan man høre Bob Marley blive spillet i radioen, mens man drikker rom eller nyder en skøn dukkert. Hvis du leder efter en helt særlig kulturel oplevelse, kan byen Carbet anbefales. Her gik Columbus i land i sin tid og erklærede øen for den smukkeste nogensinde, og du kan besøge et museum i byen, som udstiller Paul Gauguins smukke malerier.

Lave priser med billeje på Martinique

Det skal være nemt at bestille din ønskede udlejningsbil, og derfor har vi gjort bestillingsprocessen helt gennemskuelig, helt ned til udfærdigelsen af lejekontrakten. Grib telefonen eller surf rundt på vores hjemmeside, hvor du finder alle valgmulighederne, bl.a. økonomibiler, 4x4og stationcars, og ekstraudstyr såsom GPS navigation eller autostol. Det er altid op til dig, hvor du vil hente udlejningsbilen med Sixt Biludlejning på Martinique, bilen venter på dig, og ikke omvendt. Hvis du har brug for yderligere information omkring Sixt bilerne, så henvend dig hjertens gerne til vores professionelle medarbejdere, der står klar i kulissen.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice