Billeje
Malta
Oversæt
Malta
Ændre personlige oplysninger

Billeje Malta: Sixt Rent a Car

Lej en bil med Sixt Biludlejning på Malta og tag på en fantastisk rejse. Den smukke ø Malta er omgivet af det magiske blå Middelhav og er en udmærket destination for en afslappende og spændende rejse. Vi på Sixt tilbyder dig kun prima udlejningsbiler til rimelige priser, og med en Sixt bil kan du nemt tage dig rundt på øen. Uanset om du har planer om at tage på eventyr på den anden side af Malta eller kun skal køre kortere strækninger, så giver en Sixt bil dig frihed og fleksibilitet.Billeje på Malta er et perfekt udgangspunkt for at udforske øen, så lej allerede i dag en bil.

Sixt biludlejning på Malta

Når du lejer en bil på vidunderlige Malta, har du aldrig langt til noget, og du kan finde aktiviteter for alle aldre og årstider. Vi har flere Sixt Biludlejningsstationer på øen, og uanset hvor du udgår fra, kan du nemt styre bilen mod en af de smukke strande og bugter, besøge nogle af de små hyggelige byer, vandre og udforske betagende natur og snorkleeller dykke i det krystalklare hav. Oplev friheden og komforten med en Sixt udlejningsbil og nyd rejsen fuldt ud. Husk blot at køre i venstre side af vejen. Hvis du kan lide at vandre, kan du tage til naturreservatet Il Majjistral på det nordlige Malta, som har fantastiske vandreruter og guidede ture i parken. Eller hvad med den 11 kilometer lange vandrerute mellem Dingli Cliffs og Wied i%u017C %u017Burrieq på det sydlige Malta, hvor du støder på de spændende templer Mnajdra og Hagar Qim? Du kan også bestille en dagsudflugt med snorkling eller besøge et af øens mange dykkercentre for at planlægge et par dyk. Vandet ved Malta er krystalklart, og du kan snorkle eller dykke mellem farverige fisk og ved grotter, vrag og huler. Med billeje på Malta kan du tage dig rundt fra eventyr til eventyr og vil aldrig behøve at kede dig.

Kvalitetsbiler til favorable priser

Sixt filosofien, er at tilbyde dig prisvenlige biler af højeste kvalitet. Vi har et stort udvalg af udlejningsbiler og ekstraudstyr, som du kan vælge mellem. Nogle af vores vidt forskellige bilkategorier er økonomibiler, 4x4 og stationcars. Alle Sixt biler er komfortable, af førsteklasses kvalitet og prisbillige. Som kunde hos Sixt får du altid en imødekommende service af vores hjælpsomme medarbejdere, og vi gør vores absolut bedste for at opfylde dine ønsker. Afhent bilen ved Sixt Biludlejning på Malta og føl dig i trygge hænder allerede ved ankomsten.

 

Områder med Sixt stationer

 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice