Billeje
Klaipeda
Oversæt
Litauen // Klaipeda
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Klaipeda: Sixt biludlejning online booking

Elsker du kystlivet, og vil du opleve Østersøen fra en ny vinkel? Lej en bil i Klaipeda gennem Sixt og oplev en af Litauens største byer. Her står du ansigt til ansigt med strandarealer, træskibe, skulpturparker og et herligt byliv med masser af butikker og restauranter. Biludlejning i Klaipeda er perfekt til dig, der vil opleve storbyen og dens opland. Hvem ved, måske kører du videre mod flere af Litauens elskede feriedestinationer.

 
 • Klaipeda Downtown
  Naujojo Sodo gatve 1
  92118 Klaipeda

  Ma. - Fr.09:00 - 18:00
  Lø. - Sø.10:00 - 17:00
  Book ved denne station

 • Klaipeda/Delivery Service
  Delivery to Hotels
  92127 Klaipeda

  Ma. - Sø.10:00 - 17:00
  Book ved denne station

 • Klaipeda Downtown

  Sixt Billeje
  Naujojo Sodo gatve 1
  92118 Klaipeda

  Ma. - Fr.09:00 - 18:00
  Lø. - Sø.10:00 - 17:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

 • Klaipeda/Delivery Service

  Sixt Billeje
  Delivery to Hotels
  92127 Klaipeda

  Ma. - Sø.10:00 - 17:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Klaipeda

Klaipeda har noget unikt i Litauen. Den har nemlig sin egen internationale havn, der både kan bringe dig videre til Sverige og Tyskland. Vandet spiller således en ret afgørende rolle i Klaipedas turisme. Her kan du bl.a. gå ombord på det gamle træskib Meridianas, mens ællingerne boltrer sig i vandet, eller besøge byens eftertragtede maritime museum, der også huser et interessant delfinarium. Med biludlejning i Klaipeda kan du imidlertid også nyde den friske luft og synet af de mange skulpturer i byens skulpturpark. Et lille tip er at tage videre ud i byen og finde den gyldne mus foran Kurpiai jazzklub. Nok er musen blot 17 cm høj, men den kan efter sigende opfylde ønsker, hvis du blot hvisker dem ind i de små museører. Ellers er Klaipeda et interessant valg grundet dens centrale placering ud mod Østersøen, og med en strand som Smityné er der lagt op til skøn rekreation. Du kan naturligvis også tage Sixt bilen og bevæge dig ind mod de mange caféer og restauranter i nærmiljøet, den gamle bydel eller tage på en lille dagsudflugt til byer som Palanga. Vil du imidlertid til hovedstaden Vilnius, er afstanden små 300 km. Vælg billeje i Klaipeda og lad døren åbne sig til det skønne Litauen.

Sixt ruster dig til besøget i Klaipeda

Ved at vælge Sixt billeje i Klaipeda får du en ubeskrivelig frihed. Vi giver dig mulighed for at leje kategorier som økonomibiler, stationcars og 4x4 til weekendopholdet, forretningsopholdet eller kør selv ferien i Klaipeda. Du vælger selv det ønskede Sixt kontor, og vil du leje bilen her og nu, kan du gennemføre bookingen over nettet eller ved at ringe direkte til os. Her kan vi også fortælle dig mere om de forskellige alternativer, ligesom vi gerne fortæller dig mere om de gældende færdselsregler i Litauen. Meget minder om de danske forhold, men vær bl.a. opmærksom på den strenge promillegrænse for unge chauffører samt fordelen ved at parkere på overvågede parkeringspladser i byen.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice