Billeje
Druskininkai
Oversæt
Litauen // Druskininkai
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Druskininkai: Sixt biludlejning online booking

Søger du feriedestinationen, der er god for krop og sjæl? Tag til Litauens Druskininkai, hvor du befinder dig nær vand, skov, sparesorts og efter sigende helsebringende kilder. Med Sixt Biludlejning i Druskininkai er du imidlertid også kun en kort køretur fra museer, skulpturparker og spændende naturseværdigheder, så lej en bil allerede i dag og kom rundt i dette attraktive hjørne af Litauen. Med Sixt billeje kører du udelukkende i førsteklasses biler, og de kan forhåndsreserveres i dag!

 
 • Druskininkai Bus Station
  Gardino 1
  66204 Druskininkai

  Ma. - Fr.09:00 - 18:00
  Lø. - Sø.10:00 - 17:00
  Book ved denne station

 • Druskininkai Bus Station

  Sixt Billeje
  Gardino 1
  66204 Druskininkai

  Ma. - Fr.09:00 - 18:00
  Lø. - Sø.10:00 - 17:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Druskininkai

Med billeje i Druskininkai åbner du op for køreture i et af Litauens attraktive resorts, hvor du både kan dyppe kroppen i sundt mudder, hoppe ned i helsebringende kilder eller svømme rundt i smukke søer. Druskininkai ligger ganske enkelt natursmukt ved flere søer samt Nemunas’ flodbred, ligesom den på flotteste vis omkranses af skove og et kuperet terræn. Inden for de seneste år har Druskininkai fået et boost og huser nu også både et større vandland og et indendørs skicenter, hvorfor der ligger mange sjove timer og venter i denne litauerske perle. Nogle af topseværdighederne i Druskininkai tæller skulpturparken Grutas Park, hvor du kan nærstudere skulpturer fra den sovjetiske forhistorie, samt museet for kunstneren M. K. Ciurlionis. Denne litauerske perle har kort sagt den perfekte kombination mellem kultur og rekreation og passer både til familien, der er på ferie, samt dig, der er på vej ud på en forretningsrejse.

Fra åndehul til storbypuls

Druskininkai er et skønt åndehul, og oplandet byder også på flere spændende mytiske seværdigheder som heksestenen, mens det varmt kan anbefales at udnytte sin billeje i Druskininkai til at snuppe et par dagsudflugter til storbyerne Kaunas og Vilnius. Begge byer kan nås på under 2 timer. Sixt Biludlejning i Druskininkai tilbyder dig et velassorteret sortiment af prima udlejningsbiler, og de kan bestilles nemt og hurtigt over nettet. Du er også altid velkommen til at ringe til os, hvis du vil have rådgivning fra det kompetente team. Her kan du også få flere informationer om de forskellige former for ekstraudstyr, vi tilbyder. Måske søger du autostole, GPS navigation eller noget helt tredje. Lad os hjælpe dig i søgningen på det ønskede kontor i Litauen. Kør med Sixt, vi er et af verdens største biludlejningsselskaber og har endvidere en historie, der går helt tilbage til 1912. I dag har vi kontorer over hele verden, og vi kan tilbyde dig en stor fleksibilitet, når du vælger kør selv ferien.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice