Billeje
Libyen
Oversæt
Libyen
Ændre personlige oplysninger

Billeje Libyen: Sixt Rent a Car

Er du begyndt at overveje billeje i Libyen? Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Libyen og udgå fra et af vores to kontorer i den moderne hovedstad Tripoli. Et udmærket udgangspunkt for at opleve det spændendeland. Hvis du er klar til historie, kultur og god mad, er Libyen stedet at tage hen på bilferie. Lej en bil hos Sixt og afhent den, når du ankommer. Vores hjælpsomme Sixt team står til rådighed for at besvare eventuelle spørgsmål og giver dig en god start på ferien eller forretningsrejsen. Vores mål er, at du skal være mere end tilfreds med din Sixt udlejningsbil og forløbet af din bilrejse, når den lakker mod enden.

Sixt Biludlejning i Libyen

Libyen i Nordafrika bliver ofte kaldt Afrikas kronjuvel, og landet byder på masser af historie, spændende ørkeneventyr, venlige mennesker og en god infrastruktur, så du kan tage rundt i din udlejningsbil. Når du lejer en bil i Libyen, bør du ikke snyde dig selv for at opleve nogle af landets fantastiske arkæologiske ruiner ved Leptis Magna, Cyrene og Sabratha. De hører til blandt de bedstbevarede romerskeruiner i verden og giver en god fornemmelse af, hvordan romerne levede og boede. Alle tre ruinområder er på UNESCO%u2019s Verdensarvsliste og er en uforglemmelig oplevelse. For at du skal få den optimale køreoplevelse i Libyen,gør vi dig allerede her opmærksom på, at vejforholdene ind imellem kan være dårlige.Du skal også holde øje med dyr på vejen, især om aftenen, ligesom en speciel ørkentilladelse er påkrævet, hvis du drømmer om at få sand i dækkene.

Ligetil at booke biludlejning i Libyen

Det er super nemt at bestille en Sixt bil på vores hjemmeside eller ved at gribe telefonen og ringe til vores Sixt team. Vi beder dig blot om at afgøre, hvilken bilkategori du foretrækker, om du ønsker ekstraudstyr af nogen form, eller om vi skal skræddersy en særlig pakke til dig. Ingen kunder er jo ens, og det tager vi gerne højde for. En Sixt bil giver dig en enorm frihed og fleksibilitet på rejsen til at køre lige derhen, hvor du vil, og når du ønsker det. Så vælg friheden allerede i dag, book din billeje i Libyen her og nu!

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice