Billeje
Salmiya
Oversæt
Kuwait // Salmiya
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Salmiya: Sixt biludlejning online booking

Sixt Biludlejning byder dig velkommen til Salmiya, lige uden for Kuwaits hovedstad. Her er du tæt på storbyen, men alligevel i en behørig afstand til, at du kan skabe et rekreativt pusterum. Lej en bil hos os, så du kan få tid til at se alle de ønskede seværdigheder. Byen er især kendt for sine fine strande, og trænger du til at sætte tempoet lidt ned efter en lang og begivenhedsrig dag i byen, er det et godt sted at runde af med en slentretur eller lidt eftermiddagskaffe. Hos Sixt Biludlejning Salmiya glæder vi os til at byde dig velkommen og bidrage til at dit ophold bliver så nemt, bekvemt og godt som overhovedet muligt. Din billeje i Salmiya kan bookes direkte her på siden.

 
 • Salmiya/The Regency Hotel
  Al Bidea, 25 Al Ta'awen St
  22012 Salmiya

  Ma. - Sø.07:00 - 24:00
  Helligdag07:00 - 24:00
  Book ved denne station

 • Salmiya/The Regency Hotel

  Sixt Billeje
  Al Bidea, 25 Al Ta'awen St
  22012 Salmiya

  Ma. - Sø.07:00 - 24:00
  Helligdag07:00 - 24:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Salmiya

Med billeje i Salmiya får du en god adgang til nogle af Kuwait Citys store attraktioner, herunder det store kulturhistoriske museum Tareq Rajab, hvor du kan udforske islamisk historie eller byens berømte Kuwait Scientific Center, som byder på både et af regionens største akvarier samt en biograf. Det er desuden også nemt at besøge et eller flere af de mange traditionelle markeder i byen, og leder du efter en autentisk ferieoplevelse, er de såkaldte souqs et rigtig godt bud. Her finder du alt mellem himmel og jord af souvenirs, tøj og brugsgenstande, og har du lyst til at gå på opdagelse i den kuwaitiske madkultur, er der også rig lejlighed til at gøre det her. Tag også Sixtbilen fra Salmiya mod Kuwait City, hvor du finder det unikke Spejlhus. Det er et museum, som er dækket af spejlmosaikker. Det er et must, når du besøger byen!

100 års brancheerfaring siger alt

Sixt Biludlejning har mere end 100 års brancheerfaring, og når du vælger billeje i Salmiya hos os, er du således i trygge hænder. På vores centralt beliggende kontor har du friheden til at vælge mellem stationcars, terrængående 4x4, personbiler samt sportsvogne og cabrioleter. Her er der noget for ethvert budget og enhver smag, og vi tager naturligvis højde for dine individuelle ønsker i ethvert henseende, lige fra den ønskede kategori til muligt ekstraudstyr. Kontakt gerne vores søde kolleger i kundeserviceafdelingen, hvis du har spørgsmål. Der er styr på alle detaljer, når du vælger en udlejningsbil fra Sixt Biludlejning Salmiya. Vi anbefaler altid, at du lejer bilen inden afrejsen, så vi sammen har tid til at sammensætte lejekontrakten efter dine ønsker.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice