Billeje
Japan
Oversæt
Japan
Ændre personlige oplysninger

Billeje Japan: Sixt Rent a Car

Nyd frihed, komfort og personlig service på rejsen rundt i magiske Japan, når du vælger at leje en premiumbil ved en af Sixts biludlejninger i Japan. I dette spændende sydøstasiatiske land møder urgamle traditioner det ultramoderne, og som rejsende vil du kunne nyde alt fra fredfyldte templer og betagende naturområder til moderne shoppingcentre og banebrydende bygninger. Uanset om du besøger Japan som forretningsrejsende eller ferierejsende, har Sixt et prisvenligt køretøj, der kan dække dine behov og tage dig direkte til seværdighederne. Slip for at skulle trænges med andre rejsende på busser og tog i storbyens stress og jag, og bestem i stedet helt selv tempoet for din ferie med en Sixt-bil.

Sixt Biludlejning i Japan

Erfarne Sixt giver dig mange muligheder for billeje i Japan. Vi har kontorer på flere af landets øer, og afdelingerne strækker sig fra Okinawa i syd til Hokkaido mod nord. Mange rejsende vælger naturligvis at begynde i den travle og moderne hovedstad Tokyo, som imponerer med sine mægtige skyskrabere, herunder Skytree, historiske templer og smukke japanske haver, mens andre begynder bileventyret ved et kontor i den tidligere hovedstad Kyoto, der siges at væres landets kulturelle hjerte, og som er kendt for sine mange buddhistiske templer såsom det gyldne Kinkaku-ji. Rejsende, som søger et mere tropisk klima på ferien, kan begynde hos en Sixt-biludlejning i det sydlige Japan og udforske magiske Okinawa og de mange fantastiske strande deromkring, mens den nordligste del af landet og byen Sapporo er kendt for sine imponerende bjerglandskab og enestående skisportssteder. Der er noget for enhver smag i Japan, og med en egen Sixt-bil kommer du nemt til oplevelserne.

Aldrig har det været lettere at bestille drømmebilen

Det er hverken kompliceret eller tidskrævende at booke et køretøj hos professionelle Sixt. Du skaber dig enkelt et overblik over vores mange premium-biler på hjemmesiden eller i den brugervenlige sixt-app, og herefter bestiller du enten online eller telefonisk hos kundeservice. Tøv ikke med at oplyse dine personlige ønsker i forbindelse med Sixt billeje i Japan, så vi kan gøre vores bedste for at dække dine behov og opfylde dine drømme på bilrejsen. Sixt kan tilbyde dig et hav af førsteklasses køretøjer til favorable priser ved de forskellige kontorer. Uanset om du er på udkig efter en praktisk og moderne økonomibil eller stationcar under opholdet, eller du måske søger lidt ekstra luksus og stil i form af en smart sportsvogn, har vi udlejningsbilen, der kan leve op til netop dine krav og forventninger. Tilføj også gerne en autostol til barnet eller nyttig GPS-navigation til din bestilling, så du slipper for at fare vild. Med Sixt kan du læne dig tilbage i sædet og trygt nyde din rejse rundt i fascinerende Japan.

 
 

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice