Billeje
Reykjavik
Oversæt
Island // Reykjavik
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Reykjavik: Sixt biludlejning online booking

Nu bliver billeje på Island ikke nemmere. Bilferie er populært, men den lange rejse til og fra destinationerne er oftest lang og planlægningen kan være omfattende. Med Sixt biludlejning har du nu mulighed for, nemt og bekvemt at opleve Island i dit helt eget tempo. Sixt biludlejning har et bredt udvalg af biler og du kan vælge mellem flere forskellige modeller som fx. smarte by biler, praktiske smart cars, rummelige familiebiler, luksussportsvogne, elbiler og 4-hjulstrækkere (4 X 4). Du finder helt sikkert en bil som dækker lige netop dit behov uanset om du foretrækker komfort fremfor udseende eller pris. Eller måske alle 3 ting samtidigt!

 
 • Keflavik Lufthavn

  Sixt Billeje
  Blikavöllur 5
  235 Reykjanesbaer

  Ma. - Sø.06:00 - 18:00
  Helligdag06:00 - 18:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

 • Reykjavik Krokhals

  Sixt Billeje
  Krokhals 9
  110 Reykjavik

  Ma. - Sø.08:00 - 17:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Biludlejning på Island med Sixt

Det kan vi hjælpe dig med hos Sixt biludlejning på Island. I lufthavnen kan du se hvor vores fantastiske personale fra Sixt er stationeret på Island, og hvor de vil stå klar til at hjælpe dig med at finde frem til lige netop den bil som passer til dig 2013 det skal være enkelt at lease en bil, så læn dig trygt tilbage og lad de professionelle medarbejdere guide dig igennem udvalget af billige biler hos Sixt billeje på Island. Har du spørgsmål om ekstra udstyr som barnesæder eller depositum er du velkommen til at kontakte os eller besøge vores hjemmeside.

En lejebil fra Sixt biludlejning på Island er din vej til en enkel og bekvem bilferie

Slip for besværet med offentlig transport, skæve rejse tidspunkter og busser som kommer for sent eller udebliver. Sixt billeje på Island er din mulighed for selv at tilrettelægge din tur på denne fantastiske ø. Det er også en oplagt mulighed for dig som rejser med jobbet eller måske et familie besøg, at opnå en enkel og bekvem rejse, helt uafhængig af andre. Det er en prissammenligning værd og du vil opdage at det også er økonomisk at leje en bil hos Sixt billeje på Island. Sixt biludlejning på Island tilbyder leje af billig biler af populære bilmodeller fra fx Audi, VW og Chevrolet. Find din næste Holiday bil hos Sixt.

Der findes kun en rigtig måde at rejse rundt på Island og det er I bil. Kør rundt på den smukke ø I en af Sixt biludlejnings biler. Kør til den hippe hovedstad Reykjavik og fornem pulsen for herefter at komme helt ned i tempo og tag en dukkert i en af øens varme kilder. Det er en helt unik og smuk feriedestination. Og med Sixt biludlejning på Island har du muligheden for let og fleksibelt at rejse gennem den fantasiske ø hvis landskab vil få dig til at miste pusten.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice