Billeje
Reykjanesbaer
Oversæt
Island // Reykjanesbaer
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Reykjanesbaer: Sixt biludlejning online booking

Lej en bil med Sixt Biludlejning i Reykjanesbær, din billet til at opleve Islands forskellige regioner, hvor man kan nærstudere den store diversitet i den geologiske karakter. Med billeje i Reykjanesbær er der hverken langt til vandfald, laguner, vulkaner, fiskersamfund og Islands stolthed, hovedstaden Reykjavik. Vores varmeste anbefaling er derfor, at du lejer din bil allerede i dag, så den står klar ved din ankomst til øen. Det giver dig en optimal start på rejsen.

 
 • Keflavik Lufthavn
  Blikavöllur 5
  235 Reykjanesbaer

  Ma. - Sø.06:00 - 18:00
  Helligdag06:00 - 18:00
  Book ved denne station

 • Keflavik Lufthavn

  Sixt Billeje
  Blikavöllur 5
  235 Reykjanesbaer

  Ma. - Sø.06:00 - 18:00
  Helligdag06:00 - 18:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Reykjanesbær

Reykjanesbær er centrum for halvøen Reykjanes i den sydvestlige del af Island. Halvøen ligger få kilometer fra Keflavik Lufthavn og har mange geologiske seværdigheder såsom Reykjanes Unesco Global Geopark. Billeje i Reykjanesbær er endvidere en perfekt base, hvis du planlægger at køre med Den Blå Lagune, der ligger i ganske kort afstand fra Keflavik. Du kan naturligvis også bevæge dig videre op mod Reykjavik med den storslåede Hallgrimskirke, Nationalmuseet og Perlen. Samtidig har du fra Reykjanes mindre en times kørsel til Höfði House, der især blev omtalt for mødet mellem Gorbatjov og Reagan i 1986, der i mange henseender var med til at sætte et punktum for Den Kolde Krig. Når du kører rundt på Island, skal du naturligvis også give dig selv tid til at opleve de mange fantastiske naturseværdigheder. Det kunne f.eks. være nationalparken Thingvellir, blomsterlandsbyen Hvergardi, vandfaldet Gullfoss eller den nok så berygtede gletsjervulkan Eyjafjallajökull, eller måske den mest kendte, Hekla. Måske lokkes du også af en uforglemmelig hvalsafari i Atlanterhavet. Island er kort sagt et ideelt valg, hvis du drømmer om en lidt utraditionel bilferie, enten på egen hånd eller sammen med venner og familie.

Kvalitetsbiler og høj service

Med Sixt biludlejning i Reykjanesbær giver du dig selv de bedste forudsætninger for at opleve en pragtfuld ø, der byder på en stor kontrast i de dramatiske naturkulisser. Hos Sixt tilbyder vi dig endvidere en række kvalitetsbil til favorable priser, så du får en af de mest prisvenlige løsninger, når du skal transportere dig rundt på Island. Samtidig bliver bilen din bedste ven, når du elsker at være fri som fuglen og selv kan planlægge dine ruter. Vi kan f.eks. anbefale, at du kigger nærmere på rutenettet omkring Golden Circle. Hvad enten du planlægger turen rundt til de store naturseværdigheder eller søger mod de større byer, så har vi kvalitetsbiler til de forskellige behov. Vælg mellem kategorier som økonomibiler, sportsvogne, stationcars og varevogne, alt efter din foretrukne station.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice