Billeje i Guam

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Steder du kan begynde din rejse i Guam

Mest populære i Guam

* Priserne er udregnet den 01.04.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Guam Lufthavn der starter den 08.04.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Oplev Guam

Sixt Biludlejning på Guam

Sixt Biludlejning på Guam

Start kør selv ferien hos Sixt Biludlejning på Guam, så du får de bedste forudsætninger for at udforske denne skønne Stillehavsø. Den lille ø er beliggende øst for Filippinerne i Mikronesien og er et specielt amerikansk territorium.
Når du lejer en bil på Guam, vil du frit kunne udforske øens smukke kyststrækninger og betagende natur, der byder ind med alt fra imponerede kalkstensklipper til vulkaner. Vælg din billeje på Guam via hjemmesiden, smartphoneappen eller pr. telefon via kontakten med vores kundeserviceteam.
Et smut til magiske sandstrande

Et smut til magiske sandstrande

Den lille ø er med sit gode vejnet et paradis for bilrejsende, som hurtigt kan tage sig fra nord til syd på omkring 90 minutter. Udforsk gerne nogle af Guams smukkeste, tropiske strande med svajende palmer ved vestkysten eller østkysten, og overalt på øen finder du gode parkeringsmuligheder. Med Sixts billeje på Guam bliver det let at tage på opdagelse i den frodige og enestående natur.
Sæt for eksempel kurs mod bjerget Mount Lamlam på vestkysten, der har fantastiske vandremuligheder, eller besøg magiske sandstrande såsom Ritidian Point mod nord, som er omgivet af smukke klipper og tilbyder krystalklart vand, hvilket er ideelt for dig, der vil snorkle eller dykke. Med et premium køretøj fra Sixt Biludlejning på Guam bliver din rejse lidt ekstra behagelig og fleksibel.
Lad Sixt tage hånd om dig på Guam

Lad Sixt tage hånd om dig på Guam

Hos Sixt er vi stolte af effektiviteten og kvaliteten på den service, vi kan tilbyde dig som kunde. Vores fremragende online bookingservice indebærer, at du kan leje en bil på Guam hjemmefra og desuden supplere bestillingen af køretøjet med yderligere tjenester og ekstraudstyr. Tilføj eksempelvis tilbehør såsom børnesæder og praktisk GPS navigation eller få flere førere registreret på lejekontrakten, så I kan dele ansvaret for at køre den moderne Sixtbil.
Udvalget af kvalitetsbiler ved Sixts Biludlejning på Guam er bredt, og det er helt op til dig, om du har brug for ekstra bagageplads i form af en stationcar eller 4x4'er, eller muligvis foretrækker et kompakt køretøj såsom en økonomibil. Vi glæder os til at byde dig velkommen her på Guam.
Show more
Godt at vide når du lejer i Guam
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Guam?
For at leje bil hos SIXT i Guam skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Guam.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Guam?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,7
Baseret på 91 anmeldelser
Ved SIXT-filialen
(5,0)
Service under og efter lejemålet
(4,9)
Vejen til SIXT
(4,8)

FAQs om lejemål i Guam

Kan jeg booke et langtidslejemål i Guam?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Guam?

Udforsk vores biludlejningslokationer Guam

Vis mere

Se vores lufthavnslokationer i Guam

Vis mere