Billeje
Guam
Oversæt
Guam
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning med Sixt på Guam

Start kør selv ferien hos Sixt Biludlejning på Guam, så du får de bedste forudsætninger for at udforske denne skønne Stillehavsø. Den lille ø er beliggende øst for Filippinerne i Mikronesien og er et specielt amerikansk territorium. Når du lejer en bil på Guam, vil du frit kunne udforske øens smukke kyststrækninger og betagende natur, der byder ind med alt fra imponerede kalkstensklipper til vulkaner. Vælg din billeje på Guam via hjemmesiden, smartphoneappen eller pr. telefon via kontakten med vores kundeserviceteam.

Et smut til magiske sandstrande og klipper

Den lille ø er med sit gode vejnet et paradis for bilrejsende, som hurtigt kan tage sig fra nord til syd på omkring 90 minutter. Udforsk gerne nogle af Guams smukkeste, tropiske strande med svajende palmer ved vestkysten eller østkysten, og overalt på øen finder du gode parkeringsmuligheder. Med Sixts billeje på Guam bliver det let at tage på opdagelse i den frodige og enestående natur. Sæt for eksempel kurs mod bjerget Mount Lamlam på vestkysten, der har fantastiske vandremuligheder, eller besøg magiske sandstrande såsom Ritidian Point mod nord, som er omgivet af smukke klipper og tilbyder krystalklart vand, hvilket er ideelt for dig, der vil snorkle eller dykke. Med et premium køretøj fra Sixt Biludlejning på Guam bliver din rejse lidt ekstra behagelig og fleksibel.

Lad Sixt tage hånd om dig under opholdet på Guam

Hos Sixt er vi stolte af effektiviteten og kvaliteten på den service, vi kan tilbyde dig som kunde. Vores fremragende online bookingservice indebærer, at du kan leje en bil på Guam hjemmefra og desuden supplere bestillingen af køretøjet med yderligere tjenester og ekstraudstyr. Tilføj eksempelvis tilbehør såsom børnesæder og praktisk GPS navigation eller få flere førere registreret på lejekontrakten, så I kan dele ansvaret for at køre den moderne Sixtbil. Udvalget af kvalitetsbiler ved Sixts Biludlejning på Guam er bredt, og det er helt op til dig, om du har brug for ekstra bagageplads i form af en stationcar eller 4x4'er, eller muligvis foretrækker et kompakt køretøj såsom en økonomibil. Vi glæder os til at byde dig velkommen her på Guam.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice