Billeje
Faeroerne
Oversæt
Faeroerne
Ændre personlige oplysninger

Billeje Faeroerne: Sixt Rent a Car

Har du altid drømt om en rejse til de smukke, eventyrlige Færøerne? Lej en bil hos Sixt og begiv dig ud på en uforglemmelig bilrejse. Bestil udlejningsbilen i dag for en fleksibel rejse med stor frihed og afhent den hos Sixt Biludlejning på Færøerne. Du kan bl.a. vælge mellem vores stationer iSørvágur og Tórshavn. Sixt teamet hjælper dig med at finde den helt rigtige bil og ekstraudstyr, og vi besvarer alle dine spørgsmål med stor imødekommenhed, så du kan føle dig tryg og velforberedt til rejsen mod nord.

Sixt Biludlejning på Færøerne

Færøerne er din vej til smukke landskaber og mange udendørs aktiviteter samt historiske bygningsværker, der er vigtige vidnesbyrd i den nordiske historie. Hvis du vælger Sixt billeje i Sørvágur på Vagar,befinder du dig et stenkast fra fantastiske naturoplevelser. Styr Sixt bilen mod Mulafossur vandfald, hvor du kan nyde en magisk udsigt, dejlig vandreruter og betagende panoramapunkter. Eller tag på en vandretur ved Leitisvatn, hvor du efter nogle kilometer belønnes med en fremragende udsigt over havet og de rå klippeformationer. Kør også gennem den fascinerende Gasadalur tunnel nord for Sørvágur på vejen til det flotte Gasadallur vandfald. Når du udgår fra den dejlige hovedstad Tórshavn, bør du helt klart besøge halvøen Tinganes. De første norske kolonister grundlagde deres ting her i 825, og halvøen deler den hyggelige havn i to dele. Gå heller ikke glip af den imponerende Skansin fæstning, som blev bygget i 1580 for at holde piraterne væk. Under Anden Verdenskrig blev fæstningen desuden benyttet af briterne, som hovedkvarter for The Royal Navy Commands. Vejene er generelt i god stand, og det er således nemt at komme helt tæt på de unikke og magiske topattraktioner på Færøerne.

Få en kvalitetsbil med billeje på Færøerne

Sixt er et af verdens førende biludlejlingsfirmaer, og det forpligter naturligvis! Vi tilbyder derfor et stort udvalg af førsteklasses biler til favorable priser. Virksomheden går helt tilbage til 1912, og vi er glade for, at vores mangeårige erfaring bliver din fordel, når du søger efter billeje på Færøerne. Du kan frit vælge din foretrukne bilkategori i vores alsidige sortiment, som bl.a. består af økonomibiler, stationcarsog 4x4. Bestil via hjemmesiden eller pr. telefon og afhent den valgte lejebil ved din foretrukne Sixt Biludlejning på Færøerne.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice