Billeje
Tartu Lufthavn
Oversæt
Estland // Tartu // Tartu Lufthavn
Ændre personlige oplysninger

Billeje Tartu Lufthavn: Sixt biludlejning

Kontoroplysninger
Adresse: Lennu tn. 44, Reola küla
  61707 Tartu EE +372-6058-148
 
Kontortype: lufthavn
GDS - kode: TAY
Åbningstider
Ma. - Fr.09:00 - 17:00
 
 

Lej en bil i Tartu Lufthavn, så du kan tage på opdagelse i Estlands næststørste by. En by, som er en ungdommelig universitetsby, der dog hurtigt fører dig tilbage til tiden som middelaldercentrum og hansestad, når du bevæger dig forbi de gamle og hyggelige markedspladser. Er du interesseret i at køre rundt i byen på egen hånd eller måske tage en dagsudflugt til hovedstæderne Tallinn og Riga i Letland, kan du med fordel udnytte Sixt Biludlejning i Tartu Lufthavn (TAY). Her kan du leje både økonomibiler og stationcars, og du vælger frit den ønskede kategori. Bemærk, at det desværre ikke er muligt at forhåndsreservere en specifik bilmodel. Din reservation kan klares over telefonen eller nettet.

På bilferie i Tartu

Tartu Lufthavn, også kendt som Ülenurme Airport, ligger blot 10 km fra selve Tartu i det sydlige Estland, ca. 185 km syd for Tallinn. Byen er charmerende med sine universitetsbygninger, rådhuset, den botaniske have, de mange skulpturer og bygningsværker som Skt. John's Kirke samt ruinerne af Tartus domkirke, der blev bygget i perioden 13. århundrede til 16. århundrede. Tartu kan også tilbyde dig oplevelser på det lokale videnskabscenter med det yderst velklingende navn, Ahhaa, kulturseværdigheder på Nationalmuseet samt bådture på floden Emajõgi. Med billeje i Tartu Lufthavn har du sågar kort afstand til områdets forskellige nationalparker. Du kan derfor uden videre sammensætte et ophold, der mikser kultur og natur.

Udlejningsbil med ekstraudstyr

Med Sixt Biludlejning i Tartu Lufthavn får du ikke kun adgang til en førsteklasses udlejningsbil. Vi tilbyder dig også gerne forskellige former for ekstraudstyr, såsom GPS navigation. Det kan være særligt praktisk, hvis du planlægger de lidt længere køreture, enten til Estlands andre storbyer eller et smut til nabolandet Letland. Kontakt os gerne, hvis du ønsker nærmere information om Sixt billeje i Tartu Lufthavn.

 

Detaljer om den valgte station

Åbningstider

Ma. - Fr.09:00 - 17:00

Kontakt / Hittegods

Sixt kontorer Tartu Lufthavn TAY Lennu tn. 44, Reola küla 61707 Tartu 58.306975, 26.687272 +372-6058-148

Sixt kontorer Tartu Lufthavn TAY

Lennu tn. 44, Reola küla
61707 Tartu
 
Tlf. +372-6058-148

Afhentning og returnering udenfor åbningstid

Mulighed for afhentning udenfor åbningstid. Mulighed for returnering udenfor åbningstid.

Biludlejning-services ved denne station

  • Biler & stationcars

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice