Billeje
Tartu
Oversæt
Estland // Tartu
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Tartu: Sixt biludlejning online booking

Er det bestemt, at turen går til byen Tartu i Estland, så lej en bil hos Sixt. Det er et helt afgørende punkt for at få maksimalt ud af din ferie og en totaloplevelse af frihed og eventyr. Hos Sixt kan du forvente rigtigt gode produkter samt en godt tunet service team, der hjælper frem til den helt rigtige bil, når du benytter dig af biludlejning i Tartu.

 
 • Tartu Lufthavn

  Sixt Billeje
  Lennu tn. 44, Reola küla
  61707 Tartu

  Ma. - Fr.09:00 - 17:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars

 • Tartu City

  Sixt Billeje
  Viljandi maantee 48
  50411 Tartu

  Ma. - Fr.09:00 - 17:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars

Sixt Biludlejning i Tartu

Tartu er den andenstørste by i Estland og er kendt for at være et kulturelt og intellektuelt centrum. Dens ry stammer blandt andet fra universitetet, som blev opført af den svenske kong Gustav 2. Adolf i 1632. Man siger blandt andet, at det var her, den estiske kultur blev født. Byen har sidenhen hørt under mange forskellige riger årene igennem. Sidst var den russisk fra 1940 og frem til 1991. Byen stammer helt tilbage fra 1030 og var vigtig for middelalderens handel. I kraft af de mange studerende er det en livlig by. Rådhuspladsen og de gamle borgerhuse er typiske steder, hvor de lokale samles, og hvor man kan mærke lidt af kulturen. Universitetet er værd at besøge, ligesom Sankt Johannes kirke er et eksempel på middelalderarkitekturen. Suppebyen er desuden seværdig i kraft af de gamle træhuse i forskellige farver.

Kultur og traditioner

Hvad enten du ønsker at leje en bil, så du nemt kommer fra A til B, eller du derimod har brug for stor komfort til at transportere hele familien, kan vi på Sixt hjælpe dig med billeje i Tartu. Du kan for eksempel besøge en af Europas største søer, nemlig PeipsiJärv, som er halvt estisk og halvt russisk. Langs søen ligger der fine små byer som Kolkja og Kallaste, som er en køretur værd. Der er også badestrande i området. I byen Narva kan du desuden opleve den flotte borg, som er grundlagt af de danske riddere. Byen er nok estisk, men mange ser den som meget russisk.

Lej din bil i Tartu

Det er manges drøm at være fri som en fugl i en lejet bil. Med Sixt billeje i Tartu har du nu mulighed for at udforske Estland. Du kan vælge mellem kategorier à la økonomibiler, stationcars, sportsvogne, cabrioleter og 4x4, når du vælger at gøre brug af biludlejning i Tartu. Hos Sixt tilbyder vi ligeledes ekstraudstyr, såsom GPS navigation, autostole og automatgear for blot at nævne nogle få eksempler på services.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice