Billeje i Tallinn Ferry Terminal D

 

Mest populære i Tallinn Ferry Terminal D

* Priserne er udregnet den 01.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Tallinn Ferry Terminal D der starter den 08.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vejvisning til Tallinn Ferry Terminal D filial

Adresse

Uus-Sadama, 10120 Tallinn, Estland
Mere information

Åbningstider

Man - Fri
09:00 - 17:00

Vores services ved Tallinn Ferry Terminal D

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Lad Sixt tage dig med til dejlige Tallinn i Estland. Lej en bil direkte ved Sixt Biludlejning Tallinn Ferry Terminal D i den nordlige del af hovedstaden og udforsk byens mange seværdigheder. Sixt sikrer, at du kan opleve smukke Tallinn på en komfortabel og fleksibel måde. Nyd eksempelvis den hyggelige gamle bydel, som er på UNESCO%u2019s Verdensarvsliste, den berømte rådhusplads, udsigten over Tallinn fra toppen af Skt. Olavkirken eller sæt dig på en café for at nyde stemningen i det autentiske Tallinn. Der venter naturligvis også spændende oplevelser uden for storbyen. Med billeje ved Tallinn Ferry Terminal D kan du f.eks. besøge de smukke Jägala vandfald eller tage på opdagelse i Soomaa National Park. Lej en bil hos Sixt i dag og gør rejsen langt sjovere.
Sixt Biludlejning Tallinn Ferry Terminal D

Sixt Biludlejning Tallinn Ferry Terminal D

Estlands hovedstad Tallinn er et ideelt feriemål, der kombinerer et rigt kulturliv, historiske omgivelser, afslapning ved kurbade og smukke landskaber i form af bl.a. øde strande, store skove og smukke søer og floder. Med en kvalitetsbil fra Sixt Biludlejning Tallinn Ferry Terminal D kan du opleve alt dette og meget mere. Vores udvalg hos filialen Tallinn Ferry Terminal D består bl.a. af moderne og komfortable stationcars og økonomibiler. Ønsker du ekstraudstyr, der letter din rejse i dejlige Estland, kan du selvfølgelig også bestille det. I forbindelse med billeje ved Tallinn Ferry Terminal D kan du også få yderligere en fører skrevet på lejekontrakten, ligesom vi har flere andre attraktive services, der letter rejsen.
Show more

Godt at vide når du lejer hos Tallinn Ferry Terminal D

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Tallinn Ferry Terminal D?
For at leje bil hos SIXT i Tallinn Ferry Terminal D skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Tallinn Ferry Terminal D.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Tallinn Ferry Terminal D?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,1
Baseret på 9 anmeldelser
Aflevering af køretøj
(5,0)
Efter aflevering
(5,0)
Køretøjet
(4,8)

Spørgsmål og svar om lejemål hos Tallinn Ferry Terminal D

Kan jeg booke et langtidslejemål i Tallinn Ferry Terminal D?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Tallinn Ferry Terminal D?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Tallinn Ferry Terminal D

Vis mere