Billeje
Pärnu
Oversæt
Estland // Pärnu
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Pärnu: Sixt biludlejning online booking

Vælg Sixt Biludlejning i Pärnu i det sydvestlige Estland, hvis du vil nyde komfort, frihed og fleksibilitet på rejsen. Med en egen Sixtbil bestemmer du din rejserute rundt i Estland og kan tage på spontane roadtrips, når du får lyst til det. Dermed slipper du for at vælge offentlige transportmidler eller dyre taxaer. Pärnu er mest kendt som en populær kur- og badeby blandt både lokale og turister, og du finder den dejlige by lige ved landets Østersøkyst. Med Sixt billeje i Pärnu bliver det nemt at komme rundt i det charmerende kystby, og du vil ikke føle, at du har langt til noget i det spændende land. Afhent bilnøglerne ved det venlige Sixtteam, og herefter er du klar til at køre direkte til din foretrukne destination.

 
 • Pärnu Centrum

  Sixt Billeje
  Tallinna mnt 89a
  80010 Paernu

  Ma. - Fr.09:00 - 17:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Pärnu

Dejlige Pärnu og Estlands smukke sydvestkyst tilbyder en rig historie og oplevelser for enhver smag. Et besøg i Pärnu giver mulighed for en gåtur gennem den dejlige bykerne og i de smukke parker, men byen er nok bedst kendt for sin berømte sandstrand og vidunderlige strandpromenade, der lover fred og ro for krop og sjæl. Med et eget køretøj fra din valgte Sixtafdeling i Pärnu, kan du naturligvis også udforske områdets fantastiske natur. Kør eksempelvis langs kysten for at opdage smukke sandstrande omgivet af klitter, charmerende, små øer og en farverig fiskekultur, eller lad udlejningsbilen fra Sixt Biludlejning i Pärnu føre dig ind i landet til den mægtige nationalpark Soomaa, hvor du finder fantastiske vandrestier blandt søer og skove samt mulighed for kanoture.

Sixt tilbyder dig moderne kvalitetsbiler til rimelige priser

Nyd konkurrencedygtige priser hos Sixt, som betyder, at enhver rejsende kan få råd til et premium-køretøj under opholdet. Vores sortiment af prisvenlige kvalitetsbiler inkluderer blandt andet stationcars, 4x4'ere, sportsvogne og økonomibiler, og der tilkommer ingen skjulte omkostninger eller kreditkortgebyrer hos professionelle Sixt. Vi kan ikke altid garantere den udlejningsbil, du vælger ved bestillingen, men du vil altid komme bag rattet i en modsvarende Sixtbil af høj kvalitet fra din valgte bilkategori. Det er desuden nemt at skræddersy Sixt-billeje i Pärnu med ekstra tjenester og udstyr. Tilføj eksempelvis praktisk GPS-navigation, ubegrænset kilometertal eller en tryg autostol til den lille. Flere af vores kontorer tilbyder desuden en fleksibel service, som betyder, at du kan afhente eller returnere udlejningsbilen udenfor afdelingens åbningstider. Foretag din bestilling hos Sixt Biludlejning i Pärnu, og glæd dig til en behagelig og afslappet rejse i dejlige Estland.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice