Billeje
Estland
Oversæt
Estland
Ændre personlige oplysninger

Billeje Estland: Sixt Rent a Car

Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Estland og lad vejen gå forbi destinationer som Tallinn eller Tartu. Måske er tid til et kærkomment gensyn, eller måske er det i stedet tid til at udforske dette baltiske land for allerførste gang. Her kommer en udlejningsbil virkelig til sin ret, da du får friheden til at bevæge dig hurtigt rundt mellem de udvalgte koordinater på bykortet.Vi hjælper dig med at få styr på alt det praktiske omkring din billeje i Estland, så du kan fokusere på at slappe af og opleve. Bestil din Sixt bil allerede i dag.

Sixt Biludlejning i Estland

Estland var en del af Sovjetunionen indtil 1991, og den russiske indvirkning er stadig ret tydelig, hvilket giver området et spændende historisk præg. Med billeje i Estland har du således gode muligheder for at udforske landets særegne historie, kultur og smukke natur. Det estniske vejnet er generelt i en god stand, hvilket gør det lettere at komme rundt. Vær ekstra opmærksom på elgene, da de kan dukke op på vejene, når det bliver mørkt. Når du har en bil til rådighed, er de natursmukke egne et godt udgangspunkt, men hovedstaden Tallinn er naturligvis også et must see med sin hyggelige gamle bydel, ligesom du kan nyde byens kyst. Du kan også vende Sixt bilen mod Värska, hvis du trænger til afslapning med spamuligheder, eller mod Tuhala naturreservat, hvis du vil vandre, opleve smuk natur og lære om landets historie.

Prisbillige kvalitetsbiler hos Sixt i Estland

Sixt er et af verdens førende biludlejlingsfirmaer, og vi tilbyder et stort udvalg af førsteklasses biler til favorable priser. Virksomheden kan dateres tilbage til 1912, og vi er ivrige efter at dele vores mangeårige erfaring og ekspertise med netop dig. Vi er stolte over at kunne tilbyde en professionel service, ligesom vores medarbejdere er klar til at hjælpe med selve bookingen af billeje i Estland. Alt for at du skal få en fantastisk ferie eller en behagelig forretningsrejse. Du kan frit vælge bilkategori fra vores alsidige sortiment, som bl.a. består af økonomibiler, stationcarsog 4x4, Overvej gerne, om du vil have ekstraudstyr eller flere services med i pakken. Lej en bil her på hjemmesiden eller over telefonen.Herefter mangler du blot at afhente udlejningsbilen ved din foretrukne Sixt Biludlejning i Estland. Hvis du har brug for yderligere oplysninger eller har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice