Billeje
Ecuador
Oversæt
Ecuador
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning med Sixt i Ecuador

Velkommen til Sixt Biludlejning i Ecuador, hvor du finder det helt rigtige køretøj til dine rejser i Sydamerika. Når du lejer en bil hos Sixt i Ecuador, bliver det både sjovere og hurtigere at tage på opdagelse i denne del af det vestlige Sydamerika. Tag eksempelvis på en dagsudflugt eller weekendtur i nogle af landets mest afsides og imponerende naturområder eller udforsk storbyerernes historiske og kulturelle monumenter. Bestil allerede i dag billejen i Ecuador.

Fra jungleområder til bjerge med Sixtbilen

Fascinerende Ecuador er en alsidig destination grundet sin størrelse og byder på alt fra magiske kyster med smukke strande og imponerende jungleområder til betagende bjerge og arkitektoniske perler. Kør langs hovedvejene 45 og 35 for at tage rundt mellem de større byer Quito og Guayaquil eller udnyt Sixts billeje i Ecuador til at besøge smukke naturlandskaber såsom bjergkæden Andesbjergene og vulkanen Quilotoa mod vest. Ecuadors vejnet oplever konstante forbedringer, og med en udlejningsbil fra Sixt Biludlejning i Ecuador kan du tage dig fra øst til vest inden for et døgn. De generelle fartbegrænsninger i landet lyder på 50 km/t i byerne og 90 km/t på landeveje, men i regnsæsonen bør du være varsom og planlægge din rejserute på forhånd.

Få mere ud af din rejse med Sixtbilen

Ved Sixt Biludlejning i Ecuador får du tilbudt kvalitetsbiler fra verdensberømte og pålidelige bilproducenter, herunder BMW, Mercedes Benz og Audi, og du kan vælge mellem diverse modeller såsom stationcars, 4x4'er og økonomibiler. Uanset om du søger praktikalitet og komfort i dit køretøj eller er på udkig efter et ekstra luksustouch, er vi på pletten og finder bilen til dig. Supplér gerne din billeje i Ecuador med tjenester og tilbehør, der passer til netop din form for kør selv ferie eller forretningsrejse. Bestillinger kan modtages pr. telefon ved kundeservice, her på Sixts egen hjemmeside eller via smartphoneappen. Du skal blot tage stilling til, hvor længe du vil leje bilen for, samt hvilket kontor i Ecuador der skal være din udgangsbase. Husk, at du med Sixt lejer bilen hos et af de største, ældste og mest pålidelige biludlejningsselskaber i branchen.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice