Billeje
Roskilde
Oversæt
Danmark // Roskilde
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Roskilde: Sixt biludlejning online booking

Sixt biludlejningskontor i Roskilde er praktisk placeret i centrum af byen tæt på Roskilde Station. Her kan du hurtigt og nemt lease en bil eller leje billige lejebiler, hvis du har brug for billeje i Roskilde.Du kan vælge imellem mange slags biler blandt grupperne bil/stationcar, 4x4, minibusser, sportsvogn, cabriolet og varevogn, og kan derfor være sikker på at finde den helt rigtige bil til dit formål.

 
 • Roskilde Lufthavn

  Sixt Billeje
  Lufthavnsvej 20
  4000 Roskilde

  Ma. - Fr.07:00 - 18:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Lej en sikker og pålidelig bil hos Sixt biludlejning i Roskilde

Ved Sixt billeje i Roskilde finder du således både den perfekte feriebil, den ideelle bil til forretningsrejsen eller en varevogn til flytning eller anden transport. Ved en prissammenligning af lejebiler er Sixt Biludlejning i Roskilde også særdeles fordelagtig med sine billige lejebiler, og vores erfarne medarbejdere står parat til at hjælpe med alle dine spørgsmål omkring billeje i Roskilde.

Kom let rundt til Roskildes seværdigheder med en lejebil fra Sixt

Roskilde er verdenskendt for Roskilde domkirke, som er Danmarks mest betydningsfulde domkirke og står på den prestigefyldte liste fra UNESCO over verdens vigtige kulturarv. Roskilde var også en af vikingernes vigtige handelsbyer, og et besøg på Vikingeskibsmuseet i Roskilde giver et enestående indblik i vikingernes liv. Ønsker du at se nogle af Roskildes andre spændende seværdigheder, anbefales det at leje en bil via billeje i Roskilde . Med en bil fra Sixt Biludlejning i Roskilde, kan du selv udforske Danmarks smukkeste fjord, Roskilde fjord. Her finder du mange hyggelige lystbådehavne og historiske fund fra de seneste 6.000 år. Du kan blandt andet se Hvedhøj Gravhøj fra bronzealderen og Vildtbanestenen fra 1775. Når du lejer biler ved Sixt Biludlejning i Roskilde, garanterer vi ikke en bestemt bilmodel, men du er altid garanteret en bestemt kategori af køretøjer.

En aktiv ferie i Roskilde med en lejebil fra Sixt Biludlejning

Med en god og pålidelig lejebil fra Sixt kommer du let rundt til de spændende sportsbaner, som ligger flere kilometer uden for byen. Læg golfkøllerne i det rummelige bagagerum og nyd de 18 huller på Roskildes Golf Klub. En anden spændende mulighed er Roskilde Racing Center, hvor du kan køre i gokarts på racerbanen. Om sommeren kan du smide håndklæde, parasol og liggestole i bagagerummet og køre til de dejlige badestrande nord for Roskilde ved Vigen Strandpark eller Lønager Strandpark. Har du børnene med på ferie og har brug for et barnesæde, kan du kontakte udlejningskontoret i Rosilde. Vi svarer hurtigt på alle dine spørgsmål omkring lejebiler, depositum for billeje og hvilken bil vi anbefaler til ferien eller forretningsrejsen.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice