Billeje
Larnaca
Oversæt
Cypern // Larnaca
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Larnaca: Sixt biludlejning online booking

Sixt Biludlejning i Larnaca er et udmærket udgangspunkt for at udforske den spændende natur, kultur og historie på den dejlige ø Cypern. Vi på Sixt har mange års erfaring inden for branchen og hjælper dig med at finde den helt rigtige udlejningsbil og det nødvendige ekstraudstyr, der lever op til dine forventninger og ønsker. Alle Sixtbiler er af højeste kvalitet og fås til overkommelige priser. Lyder det interessant? Lej en bil hos Sixt og nyd en fantastisk rejse til Middelhavets sol og varme.

 
 • Larnaca Lufthavn
  Arrival Hall
  . Larnaca

  Ma. - Sø.08:00 - 21:00
  Helligdag08:00 - 21:00
  Book ved denne station

 • Larnaca Lufthavn

  Sixt Billeje
  Arrival Hall
  . Larnaca

  Ma. - Sø.08:00 - 21:00
  Helligdag08:00 - 21:00

  24 timers afhentning
  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Larnaca

Går du efter en vellykket bilferie, er billeje i Larnaca på Cyperns sydlige kyst et godt sted at starte. Du kan bl.a. køre ud til de fire saltsøer uden for byen, som mest af alt er kendt for sine flotte, lyserøde flamingoer. Gå en tur og betragt de utallige fuglearter og den afslappede atmosfære. Eller hvad med et besøg på Ktima Christoudia vingård, hvor du kan lære om vinproduktion og prøvesmage nogle af landets vine? Hvis du skulle få lyst til at tage lidt længere væk, er naturreservatet Cape Greco i øst hele køreturen værd. Her kan du nyde den fantastiske udsigt over havet, hoppe fra de smukke klipper ned i det blå vand og svømme ved fascinerende grotter og den blå lagune. Der er gode muligheder for at snorkle, dykke og nyde solnedgangen fra en af parkens bænke. En Sixtbil giver dig fleksibilitet og en stor frihed, så du kan udforske Cypern på din helt egen måde. Fra Sixt Biludlejning i Larnaca kan du desuden hurtigt tage dig rundt til øens mange attraktioner.

Sådan bestiller du din Sixtbil

Det er utroligt nemt at bestille en udlejningsbil på vores hjemmeside eller ved at gribe telefonen og ringe til vores team. Det eneste, du skal tage stilling til, er hvilken bilkategori du foretrækker, og om du ønsker ekstraudstyr af nogen form, f.eks. GPS navigation eller autostol. Vores mål er, at du skal føle dig tryg og tilfreds med billeje i Larnaca og kan nyde ferien eller forretningsrejsen. En Sixtbil giver dig en enorm frihed og fleksibilitet på rejsen, hvor du kan køre lige derhen, hvor du vil, og når du vil. At du desuden kan gøre det i en komfortabel kvalitetsbil, som du lejer til en favorabel pris, er jo bare et plus. Du er velkommen til at kontakte vores hjælpsomme Sixt medarbejdere for mere information, eller hvis du har spørgsmål til din billeje.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice