Billeje
Bogotá El Dorado Lufthavn
Oversæt
Colombia // Bogotá // Bogotá El Dorado Lufthavn
Ændre personlige oplysninger

Billeje Bogotá El Dorado Lufthavn: Sixt biludlejning

Kontoroplysninger
Adresse: calle 26 #106-39
  110111 Bogota CO +57-3162865644
 
Kontortype: lufthavn
GDS - kode: BOG
Åbningstider
Ma. - Sø.07:00 - 21:00
Helligdag07:00 - 21:00
 
 

Opdag Colombia i dit foretrukne tempo

Premium-udlejningsbiler og praktisk tilbehør venter ved Sixt Biludlejning i El Dorado Lufthavn (BOG), så du kan fokusere på at nyde din skønne rejse i Colombia. Sixtteamet ser frem til at tage imod dig ved kontoret i El Dorado Lufthavn og få dig bag rattet i din drømmebil. Hvis du bestiller billeje på forhånd, står bilen klar ved din ankomst til Sixt-afdelingen, og vi gør vores bedste for at besvare alle dine spørgsmål om vores produkter og om Colombias køreforhold. Lufthavnen er beliggende i Fontibón-distriktet i den vestlige del af hovedstaden Bogotá, hvilket gør det nemt at tage fra lufthavnen og direkte til fantastiske seværdigheder, hoteller og restauranter i storbyen.

Start bilrejsen ved Sixt Biludlejning i El Dorado Lufthavn

At leje en pålidelig og komfortabel bil i El Dorado Lufthavn er praktisk, hvis du ankommer til eller forlader Colombia med fly. Hold dig til den livlige storby, eller udforsk frit det nordvestlige Colombia i et tempo, der passer dig. Hovedstaden bugner af fantastiske seværdigheder såsom Colombias spændende Nationalmuseum og bakketoppen Monserrate, der ligger ca. 3000 meter over havets overflade. Straks nord for Bogotá er det desuden værd at besøge den imponerende, underjordiske domkirke Sal. Sixt-billeje i El Dorado Lufthavn giver dig uendelige muligheder for at udforske det, du har lyst til.

Vi fokuserer på din frihed og komfort på bilrejsen

En bilrejse med professionelle Sixt giver dig en vidunderlige rejse på fire hjul i charmerende Colombia. Med en egen bil kommer du enkelt til oplevelserne og seværdighederne, og du slipper for at skulle holde styr på bus- og togtider. Alle Sixts premium-biler kan lejes til en favorabel pris, og ingen skjulte afgifter og gebyrer tilkommer til Sixt-billeje i El Dorado Lufthavn. Det er helt op til dig, om du foretrækker en moderne og robust stationcar eller 4x4'er, der giver plads til hele rejseselskabet, eller om du måske foretrækker en smart økonomibil, der enkelt får dig rundt i storbyen. Vær blot opmærksom på, at din bestilling ved Sixt Biludlejning i El Dorado Lufthavn dækker en bilkategori, og at vi derfor ikke kan garantere, at du vil få et specifikt køretøj under opholdet. Hos Sixt kommer du dog altid bag rattet i en førsteklasses udlejningsbil, der enkelt får dig rundt i vidunderlige Colombia.

 

Detaljer om den valgte station

Åbningstider

Ma. - Sø.07:00 - 21:00
Helligdag07:00 - 21:00

Kontakt / Hittegods

Sixt kontorer Bogotá El Dorado Lufthavn BOG calle 26 #106-39 110111 Bogota 4.692875, -74.136206 +57-3162865644

Sixt kontorer Bogotá El Dorado Lufthavn BOG

calle 26 #106-39
110111 Bogota
 
Tlf. +57-3162865644

Afhentning og returnering udenfor åbningstid

Mulighed for afhentning udenfor åbningstid. Mulighed for returnering udenfor åbningstid.

Biludlejning-services ved denne station

  • Biler & stationcars
  • 4x4

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice