Billeje
Bogotá
Oversæt
Colombia // Bogotá
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Bogotá: Sixt biludlejning online booking

Udforsk Colombias magiske og farverige hovedstad i dit foretrukne tempo, når du lejer en komfortabel Sixtbil ved en biludlejning i Bogotá. Dejlige Bogotá er Colombias højtliggende hovedstad, som huser fantastiske historiske og kulturelle seværdigheder for enhver. Hvis du ikke har lyst til at skulle trænges med andre rejsende eller lade bus- og togtider bestemme din rejserute, er det en fremragende idé at booke et pålideligt og moderne køretøj fra Sixt. Med Sixt billeje i Bógota kan du nå at opleve mere i storbyen, men du får også mulighed for at køre på spændende udflugter i den omgivende natur og nærliggende byer. Spørg endelig gerne Sixts medarbejderteam til råds om dejlige Colombia eller vores mange produkter, så du kan skræddersy bestillingen helt dine ønsker og behov.

 
 • Bogotá El Dorado Lufthavn
  calle 26 #106-39
  110111 Bogota

  Ma. - Sø.07:00 - 21:00
  Helligdag07:00 - 21:00
  Book ved denne station

 • Bogotá El Dorado Lufthavn

  Sixt Billeje
  calle 26 #106-39
  110111 Bogota

  Ma. - Sø.07:00 - 21:00
  Helligdag07:00 - 21:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Bógota

Den charmerende storby Bógota er hjemsted for fantastiske seværdigheder, fremragende musiksteder og restauranter. Besøg gerne byens brostensbelagte distrikt La Candelaria, hvor du bl.a. finder koloniale bygninger såsom Teatro Colón og kirken San Francisco samt det store, livlige torv Plaza Bolívar omgivet af historiske, smukke bygninger. Med Sixt billeje i Bógota kan du desuden nyde friheden til at opdage attraktioner udenfor byens centrum. Sæt fx kurs mod bjerget Monserrate straks syd for byen

Sixt har gjort det nemt for dig at booke det ideelle køretøj

Sixt har gjort det hurtigt og nemt at booke det perfekte køretøj til ferien eller forretningsrejsen i Bógota. Hvis du foretrækker at bestille online, kan du gennemse sortimentet af udlejningsbiler og tilbehør i vores smartphoneapp eller på websiden, inden du booker fra din ønskede bilkategori, men du kan naturligvis også gribe telefonen og ringe til medarbejderteamet eller bestille direkte ved afdelingen i Bógota. Hvis du bestiller på forhånd, nyder du fordelen ved, at Sixtbilen og lejekontrakten venter på dig ved din ankomst til din Sixt-biludlejning i Bógota. Det er helt op til dig, om du eksempelvis foretrækker en rummelig stationcar med plads til al bagage eller en robust 4x4'er, der kan fragte dig rundt selv i grovere terræn, og nyd desuden friheden til at skræddersy billeje med nyttigt udstyr som GPS-navigation og komfortable autostole til de yngste. Sixtteamet står til rådighed til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med at forgylde bilrejsen i magiske Colombia.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice