Billeje
Bosnien-Hercegovina
Oversæt
Bosnien-Hercegovina
Ændre personlige oplysninger

Billeje Bosnien-Hercegovina: Sixt Rent a Car

Lej en bil hos Sixt og få mest muligt ud af dit ophold i Bosnien Hercegovina. Dette magiske land byder bl.a. på fantastisk natur, historiske mindesmærker samt fascinerende bygningsværker, og med en udlejningsbil fra Sixt Biludlejning i Bosnien Hercegovina vælger du selv, om du vil sætte kursen mod vandfald eller minaretter, eller om du i virkeligheden vil have det hele med i pakken. Oplev kvalitet, komfort og favorable priser med Sixt.

Sixt Biludlejning i Bosnien Hercegovina

Med billeje i Bosnien Hercegovina kan du f.eks. bruge den smukke hovedstad Sarajevo som dit udgangspunkt, eller måske foretrækker du dejlige Tuzla i den nordlige del af landet. Vejene er generelt gode i landet, og det eneste, du bør være særligt opmærksom på, er, at du skal være i besiddelse af et internationalt kørekort. Vælger du en rundrejse, må du ikke gå glip af den dejlige storby Sarajevo og den gamle bydel, Bascarsija, med alle de historiske mindesmærker og bygninger. Drik en kop kaffe på en af de dejlige caféer og lad dig overvælde af den kulturelle mangfoldighed i form af bazarer, minaretter, vandpiber og spændende køkkener. Besøg også gerne Galleri 110795, der via fotografier og dokumentarer fortæller den grusomme historie om Srebrenica massakren tilbage i 1995. I den sydlige del af landet bør du køre ud til de fantastiske vandfald Kravice Falls, som består af en række mægtige fald og en overdådig natur. Svøm i den kølige sø eller lej en kajak og sejl ned ad floden. I Mostar er den gamle bro, Stari Most, bestemt et besøg værd. Denne arkitektoniske perle er smuk på alle tidspunkter af døgnet, men om aftenen er den oplyst, hvorfor det er særligt hyggeligt at sidde på en af de nærliggende restauranter eller caféer og nyde udsigten og stemningen.

Med Sixt bilen rundt i fascinerende Bosnien Hercegovina

Sixt har som virksomhed mange års erfaring med at udleje biler til kunder over hele verden. Vi tilbyder kvalitetsbiler til forskellige miljøer, alt fra økonomibiler til stationcars og 4x4. Du kan nemt foretage tilvalg som GPS navigation og autostole, tilføje yderligere et navn på lejekontrakten eller vælge mellem forskellige forsikringspakker. Vores mål er kort og godt, at du skal føle dig tryg og tilfreds med Sixt billejen i Bosnien Hercegovina. Det er i øvrigt ganske nemt at bestille udlejningsbilen via vores hjemmeside eller ved at ringe til vores hjælpsomme Sixt team. Ring også gerne til din Sixt Biludlejning i Bosnien Hercegovina, hvis du har brug for supplerende oplysninger om billeje. Sixt er til for dig.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice