Billeje
Belgien
Oversæt
Belgien
Ændre personlige oplysninger

Billeje Belgien: Sixt Rent a Car

Lej en bil allerede i dag og lad din ferie eller forretningsrejse begynde ved Sixt Biludlejning i Belgien. Vælg mellem et af vore mange kontorer i Belgien og tag videre rundt i landet, der huser vigtige destinationer som Bruxelles, Antwerpen og Gent. Med en udlejningsbil fra Sixt får du en nem adgang til såvel seværdigheder som de vigtige forretningsmøder, og du kører naturligvis rundt i kvalitetsbiler, der gør rejsen både hurtigere, sjovere og mere tryg. Billeje i Belgien er en fremragende investering, når du ikke vil spilde din tid, men ønsker derimod effektivitet i alle faser af rejsen. Bestil derfor en af Sixt udlejningsbilerne allerede i dag.

Sixt Biludlejning i Belgien

Vores biludlejning i Belgien omfatter en række forskellige kontorer på centrale placeringer, og du afgør selv, hvor du helst vil hente bilen. Efterfølgende står det dig frit for, om du skal på en rejse præget af delikatesser som chokolade, vafler og øl, eller om du går målrettet efter topattraktionerne, såsom EU's bygninger i hovedstaden Bruxelles, dog er der også har mange attraktioner og disse er f.eks. præget af en fantastisk arkitektur og fascinerende museer. Og hvad med at tage et smut forbi Belgiens svar på Venedig, smukke Brugge i Flandern? Gå en tur i den flotte gamle bydel, som desuden er med på UNESCO's Verdensarvsliste, mellem alle middelalderbygningerne og kanalsystemerne. Det er endvidere en skøn fornemmelse at køre langs landets smukke kyst, besøg gerne smukke Namur og områdets dejlige slotte. Hvis du er historieintresseret, kan du også vende Sixt bilen mod byen Waterloo, hvor slaget om Waterloo fandt sted i 1815, eller byen Leper, der var omdrejningspunktet for et af den Første Verdenskrigs blodigeste slag i 1917.

Hvorfor skal jeg vælge en bilferie?

Er du typen, der elsker at bestemme over din egen tid, og vil du generelt gerne have mulighed for at sammensætte dit eget rejseprogram, giver billeje i Belgien dig en helt unik frihed på rejsen. Den ene dag kan du tage mod syd for næste dag at sætte kursen mod øst. Forudsætningen for en optimal bilferie er muligheden for at få adgang til en ordentlig lejebil, der holder kadencen kilometer efter kilometer. Hos Sixt tillbyder vi dig et bredt og prisvenligt udvalg af køretøjskategorier samt ekstra tilbehør, såsom GPS navigation. Du har også chancen for at få tilføjet et ekstra navn på lejekontrakten eller tilvælge en fuld kaskobeskyttelse under ferien eller forretningsrejsen.Vær i øvrigt opmærksom på, at du kun kan bestille en specifik bilkategori hos Sixt og ikke en bestemt bilmodel. Vi står altid til rådighed, hvis du har brug for hjælp med bestillingen eller har spørgsmål om vores biler eller forsikringspakker.

 

Områder med Sixt stationer

 

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice