Billeje
Armenien
Oversæt
Armenien
Ændre personlige oplysninger

Billeje Armenien: Sixt Rent a Car

Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Armenien og tag på en rundrejse med udgangspunkt i vores kontorer, i bl.a. Yerevan. Armenien er måske ikke det første sted, du tænker på, når vi nævner muligheden for en bilferie, men landet i Østeuropa gemmer på en lang række skatte, så grib chancen for at opleve en ny vinkel af Europa! Vores hjælpsomme Sixt team står til rådighed, og vi besvarer meget gerne dine spørgsmål vedrørende billeje i Armenien, så du kan komme godt fra start og sikkert i mål med Sixt, der er kendt for at udleje kvalitetsbiler til lave priser!

Sixt Biludlejning i Armenien

Smukke Armenien i det østlige Europa er et bjergrigt land med mange spændende seværdigheder, smuk natur, en interessant kultur og et behageligt klima. Med billeje i Armenien har du alle muligheder for at udforske landet i dit eget tempo. Hold dig opdateret omkring vejforholdene ved at spørge de lokale og vær opmærksom på, at børn under 12 år ikke må sidde på forsædet. Udforsk gerne landets gamle hovedstad Yerevan, hvor du finder spændende museer og udstillinger, tag til cognacsmagning eller betragt den livlige folkemængde fra en hyggelig café. En times kørsel derfra finder du to smukke pladser, der figurerer på UNESCO%u2019s Verdensarvsliste, bl.a. det græskromerske tempel Garni, som er et smukt syn og byder på flotte udsigter. Du kan også vende udlejningsbilen mod Wings of Tatev, verdens længste svævebanelinje, hvor du kan nyde en enestående udsigt over det omgivende landskab.

Book en prisvenlig kvalitetsbil hos Sixt

Sixt har mange års erfaring inden for biludlejningsbranchen, og vi kender derfor til fulde definitionen af komfort og tryghed, der er vigtige egenskaber for en vellykket bilrejse. Uanset om du skal på ferie eller forretningsrejse, hjælper Sixt dig med at finde den ideelle lejebil. Vores medarbejdere yder altid en fremragende service med et glimt i øjet og gør alt for at opfylde dine individuelle ønsker. Vi har mange bilkategorier, du kan vælge imellem, bl.a. økonomibiler, cabrioleter eller 4x4, og hvis du har lyst til at bestille ekstraudstyr, så gør vi også alt for at løse det, hvad enten du er til valget af autostole eller automatgear. Vi har biler i alle prisklasser, så du kan indpasse udlejningsbilen i rejsebudgettet. Bilen står desuden og venter på dig, når du ankommer til Sixt Biludlejning i Armenien.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice