Billeje
Ushuaia
Oversæt
Argentina // Ushuaia
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Ushuaia: Sixt biludlejning online booking

Vælg din foretrukne bilkategori ved Sixt Biludlejning i Ushuaia og lad os give dig friheden til at udforske det sydlige Argentina. Ushuaia ligger i et bjergrigt landskab i provinsen Tierra del Fuego, også kaldet Ildlandet på dansk, og byen er en af verdens sydligst placerede. Det er ganske nyttigt med en udlejningsbil i området, hvis du vil udforske den enestående natur og de interessante attraktioner i regionen. Du bestiller din billeje i Ushuaia via vores hjemmeside, smartphoneappen eller telefonisk ved vores kundeservice.

 
 • Ushuaia Lufthavn
  RS Galdeano s/n
  9401 Ushuaia

  Ma. - Sø.07:00 - 20:30
  Helligdag07:00 - 20:30
  Book ved denne station

 • Ushuaia Downtown
  9 de Julio 388
  V9410DDH Ushuaia

  Ma. - Sø.10:30 - 12:00
   15:30 - 19:00
  Helligdag10:30 - 12:00
   15:30 - 19:00
  Book ved denne station

 • Ushuaia Lufthavn

  Sixt Billeje
  RS Galdeano s/n
  9401 Ushuaia

  Ma. - Sø.07:00 - 20:30
  Helligdag07:00 - 20:30

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Ushuaia Downtown

  Sixt Billeje
  9 de Julio 388
  V9410DDH Ushuaia

  Ma. - Sø.10:30 - 12:00
   15:30 - 19:00
  Helligdag10:30 - 12:00
   15:30 - 19:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Ushuaia

Det sydligste Argentina er et sandt mekka for naturelskere og er et ideelt valg for dig, der trænger til en pause fra hverdagens stress og jag. Ushuaia ligger ved Beaglekanalen, omgivet af unik og fantastisk natur, og det er et populært udgangspunkt for krydstogtskibe og Antarktisekspeditioner. Besøg meget gerne byens lokalhistoriske museum Fin del Mundo, hvis du vil lære mere om områdets geografi, dyreliv og traditioner. Du kan også tage på en hyggelig sejltur til Beaglekanalen, hvor du blandt andet kan komme tæt på pingviner og søløver. Du kan også udnytte din lejede bil fra den valgte Sixt Biludlejning i Ushuaia til at køre til den nærliggende gletsjer Martial, hvorfra du har en fantastisk udsigt over Ushuaia og de chilenske bjerge, ligesom vi kan anbefale dig at sætte kurs mod den fantastiske nationalpark Tierra del Fuego, der sender dig ud blandt bjerge, laguner og bugter samt giver muligheden for at tage en tur med toget Verdens Ende gennem det imponerende landskab.

Lej en bil og kombinér frihed og komfort på rejsen

Uden et køretøj under opholdet vil du være langt mere begrænset, og en lejet bil behøver bestemt ikke at være en dyr løsning, især ikke hvis du lejer hos os. Din billeje i Ushuaia giver dig eksempelvis chancen for at foretage de ønskede pauser, når det passer dig. Ved Sixt Biludlejning i Ushuaia finder du alt det ekstraudstyr, du kan have brug for, lige fra GPS navigation til stabile tagbøjler, og det er fuldt ud muligt at tillægge yderligere tjenester for at lette turen, eksempelvis ubegrænset kilometertal og dækning af flere førere. Vælg din foretrukne bilkategori hos Sixt, og så forsyner vi dig med et premium køretøj under opholdet, såsom en komfortabel og moderne 4x4, økonomibil og stationcar. Vi er et dybt professionelt hold, der er stolte af at være en del af en global organisation med mere end 100 år på bagen.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice