Billeje i San Salvador de Jujuy

 

Mest populære i San Salvador de Jujuy

* Priserne er udregnet den 29.05.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Jujuy Lufthavn der starter den 05.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved San Salvador de Jujuy

Sixt Biludlejning i San Salvador De Jujuy

Sixt Biludlejning i San Salvador De Jujuy

Lej bilen hos Sixt Biludlejning i San Salvador De Jujuy og find et velegnet køretøj til dine eventyr i det nordlige Argentina. San Salvador De Jujuy er hovedstad i provinsen i det nordvestlige hjørne af landet og er omgivet af magiske bjerge og en helt fantastisk natur. Udnyt Sixtbilen til at tage videre til alle de seværdigheder, du vil se, samt til fredelige, afsides naturområder. Billeje i San Salvador De Jujuy gør det super smidigt at tage rundt i regionen, og du slipper for at skulle være afhængig af og planlægge rejsen efter diverse køreplaner. Gennemse det brede udvalg af kvalitetsbiler i San Salvador De Jujuy og gennemfør din bestilling med det samme. Med valget af en udlejningsbil i området, bør du ikke gå glip af et besøg i den smukke bjergdal Quebrada de Humahuaca i det nordligste Argentina. Kør de ca. 100 km fra din Sixt Biludlejning i San Salvador De Jujuy, inden du når den godt 155 km lange dal, der imponerer med de betagende Andesbjerge mod øst, varme sletter Valles Templados mod syd samt de mange fantastiske vandrestier, der tager dig forbi floder og gennem frodige enge. I selve San Salvador De Jujuy finder du også interessante seværdigheder såsom den smukke katolske kirke, den dejlige plads Plaza Belgrano og San Salvador De Jujuys historiske museum, som Sixtbilen nemt fører dig hen til.
Lej en moderne og pålidelig bil hos Sixt i Argentina

Lej en moderne og pålidelig bil hos Sixt i Argentina

Du kan få din billeje i San Salvador De Jujuy til en favorabel pris hos Sixt, og vi leverer altid et moderne og pålideligt køretøj på din rejse. Når du vælger at leje en bil under opholdet i det nordlige Argentina, vil du nyde stor frihed til at bestemme din egen rejserute og har endvidere fleksibilitet til at foretage de pauser, du foretrækker i enten et afslappet eller travlt program. Du behøver ikke skulle rejse med tog og busser, men kan blot sætte dig bag rattet i din komfortable bil og tage direkte hen til destinationerne. Det er altid dit ansvar at vælge den foretrukne bilkategori ved Sixt Biludlejning i San Salvador De Jujuy. Kør eksempel offroad i en robust firehjulstrækker, få plads til den større gruppe i en af vores komfortable varevogne eller tag på opdagelse i den solide stationcar. Bestillinger kan foretages online, via smartphoneappen eller pr. telefon og kan derefter glæde dig til Argentinas oplevelser.
Show more

Godt at vide når du lejer i San Salvador de Jujuy

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i San Salvador de Jujuy?
For at leje bil hos SIXT i San Salvador de Jujuy skal du være minimum 25 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i San Salvador de Jujuy.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i San Salvador de Jujuy?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i San Salvador de Jujuy. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,9
Baseret på 7 anmeldelser
Aflevering af køretøj
(5,0)
Vejen til SIXT
(5,0)
Køretøjet
(5,0)

FAQs om lejemål i San Salvador de Jujuy

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i San Salvador de Jujuy?
Kan jeg booke et langtidslejemål i San Salvador de Jujuy?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i San Salvador de Jujuy?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in San Salvador de Jujuy

Vis mere