Billeje
San Salvador de Jujuy
Oversæt
Argentina // San Salvador de Jujuy
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i San Salvador de Jujuy: Sixt biludlejning online booking

Lej bilen hos Sixt Biludlejning i San Salvador De Jujuy og find et velegnet køretøj til dine eventyr i det nordlige Argentina. San Salvador De Jujuy er hovedstad i provinsen i det nordvestlige hjørne af landet og er omgivet af magiske bjerge og en helt fantastisk natur. Udnyt Sixtbilen til at tage videre til alle de seværdigheder, du vil se, samt til fredelige, afsides naturområder. Billeje i San Salvador De Jujuy gør det super smidigt at tage rundt i regionen, og du slipper for at skulle være afhængig af og planlægge rejsen efter diverse køreplaner. Gennemse det brede udvalg af kvalitetsbiler i San Salvador De Jujuy og gennemfør din bestilling med det samme.

 
 • Jujuy Lufthavn
  Ruta Provincial 56
  4610 San Salvador de Jujuy

  Ma. - Sø.08:00 - 19:30
  Helligdag08:00 - 19:30
  Book ved denne station

 • Jujuy Lufthavn

  Sixt Billeje
  Ruta Provincial 56
  4610 San Salvador de Jujuy

  Ma. - Sø.08:00 - 19:30
  Helligdag08:00 - 19:30

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i San Salvador De Jujuy

Med valget af en udlejningsbil i området, bør du ikke gå glip af et besøg i den smukke bjergdal Quebrada de Humahuaca i det nordligste Argentina. Kør de ca. 100 km fra din Sixt Biludlejning i San Salvador De Jujuy, inden du når den godt 155 km lange dal, der imponerer med de betagende Andesbjerge mod øst, varme sletter Valles Templados mod syd samt de mange fantastiske vandrestier, der tager dig forbi floder og gennem frodige enge. I selve San Salvador De Jujuy finder du også interessante seværdigheder såsom den smukke katolske kirke, den dejlige plads Plaza Belgrano og San Salvador De Jujuys historiske museum, som Sixtbilen nemt fører dig hen til.

Lej en moderne og pålidelig bil hos Sixt i Argentina

Du kan få din billeje i San Salvador De Jujuy til en favorabel pris hos Sixt, og vi leverer altid et moderne og pålideligt køretøj på din rejse. Når du vælger at leje en bil under opholdet i det nordlige Argentina, vil du nyde stor frihed til at bestemme din egen rejserute og har endvidere fleksibilitet til at foretage de pauser, du foretrækker i enten et afslappet eller travlt program. Du behøver ikke skulle rejse med tog og busser, men kan blot sætte dig bag rattet i din komfortable bil og tage direkte hen til destinationerne. Det er altid dit ansvar at vælge den foretrukne bilkategori ved Sixt Biludlejning i San Salvador De Jujuy. Kør eksempel offroad i en robust firehjulstrækker, få plads til den større gruppe i en af vores komfortable varevogne eller tag på opdagelse i den solide stationcar. Bestillinger kan foretages online, via smartphoneappen eller pr. telefon og kan derefter glæde dig til Argentinas oplevelser.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice