Billeje i Salta

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Salta

Sixt Biludlejning i Salta

Sixt Biludlejning i Salta

Velkommen til Sixt Biludlejning i Salta. Byen er også kendt som Salta la Linda, der frit oversat betyder Salta den smukke. På vores kontor finder du alt, hvad du har brug for, når du ønsker at udforske et af Argentinas dejligste områder på helt egen hånd. Med en bil fra Sixt Biludlejning har du både mulighed for at opleve den charmerende by Salta med den flotte arkitektur samt de billedskønne dale vest for byen, og der er rig mulighed for at være spontan og lade sig inspirere. Har du lyst til at kigge nærmere på byen eller måske nyde naturen ved foden af Andesbjergene? Det hele er muligt, så lej en bil hos Sixt Biludlejning. Salta er altid et besøg værd. Uanset om det er den storslåede natur, der lokker, eller den charmerende atmosfære i byen med dens flotte bygninger fra kolonitiden, finder du helt sikkert noget, der passer til din smag. For de historieinteresserede byder Salta også på noget helt særligt. Området var nemlig den sydligste del af Inkariget, og på byens mange museer er der rig mulighed for at se genstande og kunstværker fra denne periode, ligesom du selvfølgelig også kan lære mere om kolonitiden. Derudover har du også mulighed for at udforske byen på egen hånd via de mange gamle bygninger, hvor du kommer helt tæt på historien, der for Saltas vedkommende strækker sig tilbage til 1582. Salta har også en lang række af kulturelle tilbud, så man kan få den perfekte blanding af storbyferie og outdooraktiviteter. Billeje i Salta gennem Sixt er eksempelvis også det perfekte valg til en udflugt til Cerro San Bernardo. Et skønt udflugtsmål udenfor byen, der tilbyder en fantastisk udsigt over landskabet.
Biler til enhver lejlighed

Biler til enhver lejlighed

Når du vælger Sixt Biludlejning i Salta, giver vi dig en personlig kundeservice og masser af valgmuligheder. Vores imødekommende team står altid klar til at finde den helt rigtige løsning til dig eller til at klare de sidste detaljer, hvis du allerede på forhånd har besluttet dig for den ønskede bilkategori. Hos Sixt Biludlejning Salta har du mulighed for at leje både almindelige personbiler, stationcars, 4x4, sportsvogne og cabrioleter, ligesom du selvfølgelig kan opgradere med ekstraudstyr efter behov. Hos Sixt er du med andre ord altid i gode hænder. Ring eller skriv til os, eller reservér online, og så hjælper vi med at gøre billeje i Salta til en god oplevelse.
Show more
Godt at vide når du lejer i Salta
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Salta?
For at leje bil hos SIXT i Salta skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Salta.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Salta?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Salta. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

5,0
Baseret på 248 anmeldelser
Aflevering af køretøj
(5,0)
Overdragelse af køretøj
(5,0)
Service under og efter lejemålet
(5,0)

FAQs om lejemål i Salta

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Salta?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Salta?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Salta?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Salta

Vis mere