Billeje
Salta
Oversæt
Argentina // Salta
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Salta: Sixt biludlejning online booking

Velkommen til Sixt Biludlejning i Salta. Byen er også kendt som Salta la Linda, der frit oversat betyder Salta den smukke. På vores kontor finder du alt, hvad du har brug for, når du ønsker at udforske et af Argentinas dejligste områder på helt egen hånd. Med en bil fra Sixt Biludlejning har du både mulighed for at opleve den charmerende by Salta med den flotte arkitektur samt de billedskønne dale vest for byen, og der er rig mulighed for at være spontan og lade sig inspirere. Har du lyst til at kigge nærmere på byen eller måske nyde naturen ved foden af Andesbjergene? Det hele er muligt, så lej en bil hos Sixt Biludlejning.

 
 • Salta Lufthavn
  Ruta Nacional Nº 51
  4400 Salta

  Ma. - Sø.08:00 - 23:00
  Helligdag08:00 - 23:00
  Book ved denne station

 • Salta/Delivery Service
  Delivery/Collection Service
  . Salta

  Ma. - Sø.08:00 - 22:00
  Helligdag08:00 - 22:00
  Book ved denne station

 • Salta Lufthavn

  Sixt Billeje
  Ruta Nacional Nº 51
  4400 Salta

  Ma. - Sø.08:00 - 23:00
  Helligdag08:00 - 23:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

 • Salta/Delivery Service

  Sixt Billeje
  Delivery/Collection Service
  . Salta

  Ma. - Sø.08:00 - 22:00
  Helligdag08:00 - 22:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Salta

Salta er altid et besøg værd. Uanset om det er den storslåede natur, der lokker, eller den charmerende atmosfære i byen med dens flotte bygninger fra kolonitiden, finder du helt sikkert noget, der passer til din smag. For de historieinteresserede byder Salta også på noget helt særligt. Området var nemlig den sydligste del af Inkariget, og på byens mange museer er der rig mulighed for at se genstande og kunstværker fra denne periode, ligesom du selvfølgelig også kan lære mere om kolonitiden. Derudover har du også mulighed for at udforske byen på egen hånd via de mange gamle bygninger, hvor du kommer helt tæt på historien, der for Saltas vedkommende strækker sig tilbage til 1582. Salta har også en lang række af kulturelle tilbud, så man kan få den perfekte blanding af storbyferie og outdooraktiviteter. Billeje i Salta gennem Sixt er eksempelvis også det perfekte valg til en udflugt til Cerro San Bernardo. Et skønt udflugtsmål udenfor byen, der tilbyder en fantastisk udsigt over landskabet.

Biler til enhver lejlighed

Når du vælger Sixt Biludlejning i Salta, giver vi dig en personlig kundeservice og masser af valgmuligheder. Vores imødekommende team står altid klar til at finde den helt rigtige løsning til dig eller til at klare de sidste detaljer, hvis du allerede på forhånd har besluttet dig for den ønskede bilkategori. Hos Sixt Biludlejning Salta har du mulighed for at leje både almindelige personbiler, stationcars, 4x4, sportsvogne og cabrioleter, ligesom du selvfølgelig kan opgradere med ekstraudstyr efter behov. Hos Sixt er du med andre ord altid i gode hænder. Ring eller skriv til os, eller reservér online, og så hjælper vi med at gøre billeje i Salta til en god oplevelse.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice