Billeje i El Calafate

 

Mest populære i El Calafate

* Priserne er udregnet den 29.05.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved El Calafate Lufthavn der starter den 05.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved El Calafate

Sixt Biludlejning i El Calafate

Sixt Biludlejning i El Calafate

Oplev det sydlige Argentina for fuldt blus med en førsteklasses udlejningsbil fra Sixt Biludlejning i El Calafate. Den naturskønne, lille by El Calafate er beliggende i den sydvestlige del af landet og i regionen Patagonien. Vores billeje i El Calafate giver dig friheden til at udforske, foretage pauser og tage på eventyr væk fra al civilisation. Vi tilbyder dig et alsidigt udbud af udlejningsbiler til favorable priser. Bestiller du på forhånd, venter udlejningsbilen på dig, og du kan starte bilrejsen med øjeblikkelig virkning. Byen El Calafate er smukt beliggende ved den sydlige bred af søen Argentino, og det er en populær destination for mange turister, som ofte tager videre til landets største nationalpark Los Glaciares. Det enorme naturområde mod vest er på UNESCO:s Verdensarvsliste og er helt klart et besøg værd. Opdag de mægtige gletsjere, nyd de fantastiske udsigter fra de mange gangbroer og tag på en hyggelig bådtur gennem den magiske nationalpark. Hvis du er interesseret i at lære mere om gletsjere, is og det sydlige Patagonien, kan du også styre Sixtbilen hen til gletsjercentret Glaciarium i El Calafate. Kan du slet ikke få det koldt nok, kan du besøge byens -7 grader kolde isbar Glaciobar Branca, der er opbygget med en inderside af is. Der er kort og godt meget at foretage sig i det vidunderlige område med din bil fra Sixt Biludlejning i El Calafate.
Skab en afslappet bilrejse helt efter dit hoved

Skab en afslappet bilrejse helt efter dit hoved

Få mere ud af din tid i Argentinas Santa Cruz provins, når du lejer en bil hos Sixt i El Calafate. Vores store sortiment af kvalitetsbiler i alle størrelser og designs betyder, at der er noget for enhver smag og behov. I forbindelse med Sixts billeje i El Calafate kan vi tilbyde alt fra robuste 4x4:er og moderne minibusser i familiestørrelse til moderne stationcars og økonomibiler. Takket være de rimelige priser er vi desuden overbeviste om, at vi har et køretøj til netop din rejseform. Sixtteamet giver dig gode muligheder for at skræddersy bestillingen efter dine ønsker, blandt andet med tjenester såsom ubegrænset kilometertal og ekstra dækninger samt med nyttigt tilbehør, herunder GPS navigation, tagbøjler og autostole. Uanset om du besøger Argentina i forbindelse med arbejdet eller vil nyde en skøn ferie her, så lad medarbejderteamet ved din valgte Sixt Biludlejning i El Calafate tage hånd om det praktiske omkring billejen, så du kan fokusere på rejsen til Patagonien.
Show more

Godt at vide når du lejer i El Calafate

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i El Calafate?
For at leje bil hos SIXT i El Calafate skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i El Calafate.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i El Calafate?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i El Calafate. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,6
Baseret på 123 anmeldelser
Aflevering af køretøj
(5,0)
Overdragelse af køretøj
(4,9)
Vejen til SIXT
(4,8)

FAQs om lejemål i El Calafate

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i El Calafate?
Kan jeg booke et langtidslejemål i El Calafate?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i El Calafate?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in El Calafate

Vis mere