Billeje
El Calafate
Oversæt
Argentina // El Calafate
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i El Calafate: Sixt biludlejning online booking

Oplev det sydlige Argentina for fuldt blus med en førsteklasses udlejningsbil fra Sixt Biludlejning i El Calafate. Den naturskønne, lille by El Calafate er beliggende i den sydvestlige del af landet og i regionen Patagonien. Vores billeje i El Calafate giver dig friheden til at udforske, foretage pauser og tage på eventyr væk fra al civilisation. Vi tilbyder dig et alsidigt udbud af udlejningsbiler til favorable priser. Bestiller du på forhånd, venter udlejningsbilen på dig, og du kan starte bilrejsen med øjeblikkelig virkning.

 
 • El Calafate Lufthavn
  Ruta 11 s/n
  9405 El Calafate

  Ma. - Sø.07:00 - 20:00
  Helligdag07:00 - 20:00
  Book ved denne station

 • El Calafate Lufthavn

  Sixt Billeje
  Ruta 11 s/n
  9405 El Calafate

  Ma. - Sø.07:00 - 20:00
  Helligdag07:00 - 20:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i El Calafate

Byen El Calafate er smukt beliggende ved den sydlige bred af søen Argentino, og det er en populær destination for mange turister, som ofte tager videre til landets største nationalpark Los Glaciares. Det enorme naturområde mod vest er på UNESCO:s Verdensarvsliste og er helt klart et besøg værd. Opdag de mægtige gletsjere, nyd de fantastiske udsigter fra de mange gangbroer og tag på en hyggelig bådtur gennem den magiske nationalpark. Hvis du er interesseret i at lære mere om gletsjere, is og det sydlige Patagonien, kan du også styre Sixtbilen hen til gletsjercentret Glaciarium i El Calafate. Kan du slet ikke få det koldt nok, kan du besøge byens -7 grader kolde isbar Glaciobar Branca, der er opbygget med en inderside af is. Der er kort og godt meget at foretage sig i det vidunderlige område med din bil fra Sixt Biludlejning i El Calafate.

Skab en afslappet bilrejse helt efter dit hoved

Få mere ud af din tid i Argentinas Santa Cruz provins, når du lejer en bil hos Sixt i El Calafate. Vores store sortiment af kvalitetsbiler i alle størrelser og designs betyder, at der er noget for enhver smag og behov. I forbindelse med Sixts billeje i El Calafate kan vi tilbyde alt fra robuste 4x4:er og moderne minibusser i familiestørrelse til moderne stationcars og økonomibiler. Takket være de rimelige priser er vi desuden overbeviste om, at vi har et køretøj til netop din rejseform. Sixtteamet giver dig gode muligheder for at skræddersy bestillingen efter dine ønsker, blandt andet med tjenester såsom ubegrænset kilometertal og ekstra dækninger samt med nyttigt tilbehør, herunder GPS navigation, tagbøjler og autostole. Uanset om du besøger Argentina i forbindelse med arbejdet eller vil nyde en skøn ferie her, så lad medarbejderteamet ved din valgte Sixt Biludlejning i El Calafate tage hånd om det praktiske omkring billejen, så du kan fokusere på rejsen til Patagonien.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice