Billeje
Cordoba/Quorum Hotel
Oversæt
Argentina // Cordoba // Cordoba/Quorum Hotel
Ændre personlige oplysninger

Billeje Cordoba/Quorum Hotel: Sixt biludlejning

Kontoroplysninger
Adresse: Av. La Voz del Interior 7000
  X5008HLD Cordoba AR +54-3515694310
 
Kontortype: By
GDS - kode: CORC01
Åbningstider
Ma. - Fr.09:00 - 18:00
Lø.09:00 - 13:00
 
 

Går turen ganske snart til Argentina og nærmere betegnet Cordoba? Lej en bil hos filialen Sixt Biludlejning Cordoba Parque Empresarial Airport og få en flyvende start gennem denne fantastiske destination. Du befinder dig nær en af landets største byer, der ligger godt 700 km nordvest for hovedstaden Buenos Aires. Vi kan varmt anbefale at inddrage en bil i dine rejseplaner, da du bliver fri som fuglen til at vælge netop den vej, der passer bedst til dit temperament. Måske vil du lade dig absorbere i naturseværdigheder, eller måske søger du fest og farver 24/7. Gør det, der føles rigtigt for netop dig. Din billeje i Cordoba Parque Empresarial Airport kan reserveres allerede i dag.

Hvad skal du se i Cordoba og omegn?

Cordoba er hjemsted for en række historiske seværdigheder, der leder tankerne her på den spanske kolonitid, og du kan her passende nærstudere den romerskkatolske kirke eller steder som Manzana Jesuítica, der har fået en fortjent plads på UNESCO's Verdensarvsliste. Du kan imidlertid også fordybe dig i kunstmuseer som Museo Provincial de Bellas Artes Emilio Caraffa, hvis du ikke blot fordyber dig i naturens egne kunstværker, der giver sig til kende overalt i Cordoba og omegn. Byen ligger ved bjergområdet Sierras Chicas, der er en af de største attraktioner.

Stol trygt på din Sixtbil

Økonomibiler, stationcars, firehjulstrukne biler, varevogne og cabrioleter. Det er nogle af de kategorier, vi kan hjælpe dig med, hvis du søger biludlejning i Cordoba Parque Empresarial Airport. Vi henter udelukkende biler fra de bedste mærker på dagens marked, og du derfor stole på, at vi tildeler dig en kvalitetsbil, endda med ekstraudstyr efter eget valg. Book din billeje i Cordoba Parque Empresarial Airport online eller ved ringe til os på kontoret. Vi glæder os til at møde dig!

 

Detaljer om den valgte station

Åbningstider

Ma. - Fr.09:00 - 18:00
Lø.09:00 - 13:00

Kontakt / Hittegods

Sixt kontorer Cordoba/Quorum Hotel CORC01 Av. La Voz del Interior 7000 X5008HLD Cordoba -31.337306, -64.207087 +54-3515694310

Sixt kontorer Cordoba/Quorum Hotel CORC01

Av. La Voz del Interior 7000
X5008HLD Cordoba
 
Tlf. +54-3515694310

Afhentning og returnering udenfor åbningstid

Mulighed for afhentning udenfor åbningstid. Mulighed for returnering udenfor åbningstid.

Biludlejning-services ved denne station

 • Biler & stationcars
 • Sportsvogne & convertibles
 • 4x4
 • Lastbiler

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice