Billeje
Cordoba
Oversæt
Argentina // Cordoba
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Cordoba: Sixt biludlejning online booking

Opdag Argentinas næststørste by med Sixt Biludlejning i Cordoba. Her har du mulighed for at udforske både byen og de spændende omgivelser på komfortabel vis i en ny og moderne bil. Når du vælger Sixt Biludlejning, vælger du samtidigtet ophold på dine præmisser og i dit tempo, uden at skulle være afhængig af hverken bus, tog eller anden offentlig transport. Sæt dig ganske enkelt bag rattet, tænd for GPS og begiv dig ud i Cordoba, hvor der venter både kultur, historie, forlystelser og smuk natur. Sixt Biludlejning i Cordoba står klar til at yde en god og personlig service døgnet rundt, så din drømmeferie kan blive en realitet. Lej en bil allerede i dag!

 
 • Cordoba Lufthavn

  Sixt Billeje
  Av. la voz del interior 8500
  X5008HMH Cordoba

  Ma. - Sø.07:30 - 20:30

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

 • Cordoba

  Sixt Billeje
  Av Colon 550
  X500EPS Cordoba

  Ma. - Fr.10:00 - 17:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

 • Cordoba/Quorum Hotel

  Sixt Billeje
  Av. La Voz del Interior 7000
  X5008HLD Cordoba

  Ma. - Fr.09:00 - 18:00
  Lø.09:00 - 13:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Cordoba

Cordoba er en by, der byder på masser af historie. Byen blev grundlagt i 1573, og her har man som turist i Cordoba mulighed for at opleve en stor mængde velbevaret arkitektur fra den spanske kolonitid, bl.a. byens domkirke samt den berømte Manzana Jesuítica. Denne samling af bygninger i byens centrum er en del af UNESCO%u2019s Verdensarvsliste. Derudover er Cordoba også en by med en lang kulturtradition, og der er således også mulighed for at udforske både museer, musikscener samt det livlige litteraturmiljø. Med Sixt billeje i Cordoba har du optimale muligheder for at komme nemt og hurtigt rundt i byen, og samtidig kan du opleve de naturskønne omgivelser, der også præger byen. Lej en bil hos Sixt Biludlejning, så du kan bevæge dig udenfor alfarvej og i stedet udforske de mange små charmerende landsbyer i nærheden. Her kan du nyde de lokale vine og opleve autentisk argentinsk kultur, langt væk fra den hektiske storby.

Stort udvalg til fornuftige priser

For mange rejsende er Sixt Biludlejning førstevalget, når turen går til fjerne himmelstrøg, og det er der en god grund til. Hos os finder du nemlig alt, hvad du har brug for til den vellykkede rejse. Et stort udvalg af køretøjer, fornuftige priser og en god og personlig service døgnet rundt. Med Sixt billeje i Cordoba har du mulighed for at leje både almindelige personbiler eller stationcars, sportsvogne, 4x4 samt varevogne. Bestil via vores hjemmeside eller ring til os, så vi kan finde den løsning, der passer bedst til dig. Vi giver dig dog altid adgang til en nysynet og moderne bil, når du ankommer til Cordoba, så du kan få så meget ud af dit ophold som overhovedet muligt.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice