Billeje
Cevil Pozo
Oversæt
Argentina // Cevil Pozo
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Cevil Pozo: Sixt biludlejning online booking

Sixt Biludlejning i Cevil Pozo er den oplagte destination, hvis du skal rejse rundt i provinsen Tucuman, der ligger i det nordvestlige Argentina. Er du interesseret i at lade Sixt arrangere din billeje i Cevil Pozo, kan vi kontaktes både via hjemmesiden, ligesom du altid er velkommen til at tage en snak med vores medarbejdere. Måske foretrækker du at ringe til os hjemme fra sofaen, eller måske svinger du forbi vores kontor nede i Argentina. Lej en bil allerede i dag hos et af verdens største firmaer inden for biludlejning!

 
 • Tucuman Lufthavn
  Delfin Gallo
  4117 Cevil Pozo, Pcia de Tucuman

  Ma. - Fr.08:30 - 20:30
  Lø. - Sø.09:00 - 13:00
  Book ved denne station

 • Tucuman Lufthavn

  Sixt Billeje
  Delfin Gallo
  4117 Cevil Pozo, Pcia de Tucuman

  Ma. - Fr.08:30 - 20:30
  Lø. - Sø.09:00 - 13:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Cevil Pozo

Billeje i Cevil Pozo bringer dig til en skøn argentinsk by, der ligger blot 12 km fra provinshovedstaden San Miguel. Provinsen går i daglig tale under tilnavnet haveprovinsen, da området er utroligt frodigt. Når du først har fået hentet din udlejningsbil, kan du nemt køre mod nationalparker som Campo de Los Alisos eller Villa Nougués, der ligger blandt bjerge og regnskove. Du kan her kombinere din billeje i Cevil Pozo med tilbud som rapelling, paragliding eller vandring. Det er blot at slå sig løs! Har du lyst til lidt længere udflugter, kan du bl.a. tage til Quilmés ruinerne, der ligger godt 200 km fra Cevil Pozo. Du kan naturligvis også blot blive i nærområdet og nyde bl.a. den skønne gastronomi, der præger området. Uanset hvad, så er Sixt Biludlejning i Cevil Pozo klar til at guide dig frem til den rette udlejningsbil.

Sixt følger dig rundt i Argentina

Sixt Biludlejning har flere kontorer rundt om i de argentinske landskaber, så du kan uden vide lade udlejningsbilen følge dig, hvis du skal på en længere tur. Med Sixt billeje i Cevil Pozo kan du f.eks. leje alt fra en 4x4 til økonomibiler og praktiske stationcars, der er klædt ordentligt på til de bjergrige terræner. Hos Sixt lejer du nemlig kun biler fra et katalog, der holder den højeste standard. Vi er tilmed et af de selskaber, der har været længst tid i branchen. Historien går tilbage i 1912, hvor vi begyndte i Tyskland. I dag er Sixt Biludlejning et brand, der forhandler udlejningsbiler til et globalt publikum via mere end 4000 kontorer på verdensplan. Trods størrelsen går vi dog aldrig på kompromis med kvaliteten, hverken når det gælder kundeservice eller produkter. Så stol trygt på, at vi kan levere et topklasseprodukt, hvad enten du søger en udlejningsbil til rejsebrug eller som en praktisk transportform til forretningsmøderne.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice