Billeje
Bariloche
Oversæt
Argentina // Bariloche
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Bariloche: Sixt biludlejning online booking

Sixt Biludlejning i Bariloche er det helt rigtige valg, når du skal udforske denne smukke by, der ligger ved foden af Andesbjergene, samt de naturskønne omgivelser. I Bariloche finder du desuden masser af spændende cafeer, restauranter og turistattraktioner. Området omkring Bariloche er desuden kendt for sine gode skipister, vandreruter og bjergbestigningsområder. Med en lejet bil fra Sixt har du mulighed for at udforske en af Argentinas mest attraktive byer på dine egne præmisser. Kontakt os allerede i dag, så vi kan hjælpe dig med at gøre din rejse helt perfekt.

 
 • Bariloche Lufthavn
  Ruta 237 S/N
  8400 Bariloche

  Ma. - Sø.07:00 - 23:00
  Helligdag07:00 - 23:00
  Book ved denne station

 • San Carlos de Bariloche
  Panozzi 63 Local 4
  8400 San Carlos de Bariloche

  Ma. - Lø.09:00 - 18:00
  Book ved denne station

 • Bariloche Lufthavn

  Sixt Billeje
  Ruta 237 S/N
  8400 Bariloche

  Ma. - Sø.07:00 - 23:00
  Helligdag07:00 - 23:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

 • San Carlos de Bariloche

  Sixt Billeje
  Panozzi 63 Local 4
  8400 San Carlos de Bariloche

  Ma. - Lø.09:00 - 18:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Bariloche

Bariloche ligger i provinsen Rio Negro, der er et af Argentinas flotteste områder, og her har du gode muligheder for at udforske både den smukke sø Nahuel Huapi samt nationalparken af samme navn. Selve Bariloche ligger også i nationalparken, og med Sixt billeje i Bariloche har du således mulighed for at kombinere en afslappende byferie med mere aktive oplevelser i lokalområdet. Om vinteren er det især de berømte skipister på Cerro Catedral, der lokker turisterne til Bariloche, mens sommeren byder på sol, strand og afslapning på Playa Bonita og Villa Tacul. Har du mod på det lidt kolde gys, har du også mulighed for en svømmetur i søen Nahuel Huapi, der har en gennemsnitlig temperatur på 14°C om sommeren. Derudover byder området omkring Bariloche på både riverrafting og gode vandremuligheder, mens man i den charmerende by kan nyde den berømte Bariloche chokolade i de hyggelige omgivelser, der har et meget europæisk touch.

Biler til enhver ferieform

Sixt billeje i Bariloche giver dig de allerbedste forudsætninger for at udforske områdets alsidige seværdigheder. Der tilbydes således både almindelige personbiler, stationcars og 4x4 til dem, der gerne vil opdage naturen og bjergene på egen hånd. Hos Sixt Biludlejning får du nogleaf branches bedste priser samt en ny og moderne udlejningsbil. Vores biler er i gennemsnit tre måneder gamle, og vi lægger stor vægt på gennemsigtighed, når du lejer en bil hos os. Der er således hverken skjulte omkostninger eller kreditkortgebyrer, og både reservering og afbestilling er selvfølgelig helt gratis. Sixt Biludlejning i Bariloche er klar 24 timer i døgnet og hjælper dig gerne med at få det bedste udgangspunkt for en god ferie, uanset om du vil have sol på kroppen i strandområderne eller sved på panden i bjergene. Lej en bil allerede i dag online eller telefonisk og drøm dig væk til køreturene gennem smukke Argentina og Andesbjergene!

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice