Billeje
Luanda
Oversæt
Angola // Luanda
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Luanda: Sixt biludlejning online booking

Opnå stor frihed under opholdet i spændende Angola, når du lejer en komfortabel og moderne Sixtbil ved en biludlejning i Luanda. Sixt kan tilbyde dig et hav af premium-udlejningsbiler til din ferie eller forretningsrejse, og vores mange moderne køretøjer gennemgår jævnligt syn for at sikre komfort og tryghed på din rejse. Foretag billeje hos Sixt i Luanda via bestillingsdelen på hjemmesiden eller via smartphoneappen, eller grib telefonen for at ringe til det hjælpsomme medarbejderteam, der venter på din bestilling. Hovedstaden Luanda er beliggende i den nordvestlige del af landet og ud til Atlanterhavet, og med en egen bil vil du frit kunne udforske det spændende land Angola i Vestafrika.

 
 • Luanda Lufthavn

  Sixt Billeje
  Arrival hall
  . Luanda

  Ma. - Sø.07:00 - 18:00
  Helligdag07:00 - 18:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Luanda

Med et Sixtbil bliver der ekstra meget at foretage sig under opholdet i Angola. En førsteklasses bil fra en Sixtafdeling i Luanda betyder nemlig, at du kommer hurtigere omkring, og at du kan besøge selv de mest afsides naturområder. Udnyt for eksempel udlejningsbilen til at besøge Luandas fantastiske nationalmuseum for antropologi, hvor du kan lære mere om Angolas historie og mange kulturer, eller det fascinerende nationalmuseum for slaveri, som er bygget på en plads, hvor slaver tidligere blev holdt fanget, inden de blev sendt til Amerika. En bil fra en Sixt Biludlejning i Luanda giver dig også mulighed for at udforske landets fantastiske natur. Kør for eksempel til bugten for at tage en båd ud til storbyens bedste strand, Mussulo. Vejene er generelt gode mellem byerne i Angola, så du nrmy kan tage på opdagelse og nyde alt det, du drømmer om på bilrejsen.

Oplev Luanda på din egen måde med en premium Sixtbil

I forbindelse med Sixt billeje i Luanda kan du vælge din foretrukne bilkategori ud fra et alsidigt sortiment af premium-Sixtbiler fra verdenskendte bilproducenter, herunder. Uanset om du er på udkig efter en robust 4x4'er til natureventyrene eller en rummelig stationcar til familieferien, kan en professionel biludlejer som Sixt forsyne dig med det ideelle køretøj, som du desuden lejer til en konkurrencedygtig pris. Det er op til dig, om du ønsker at leje Sixtbilen for en dag eller en længere periode, og du har desuden mulighed for at tilføje ekstraudstyr til bestillingen, du foretager ved din foretrukne Sixt Biludlejning i Luanda. Sørg for tryghed på bilrejsen med en komfortabel autostol, bestil praktisk GPS-navigation, der viser den hurtigste vej til din destination, eller tegn en ekstra forsikring med lav selvrisiko. Sixt-medarbejderteamet glæder sig til at se dig i Luanda og give din en fantastisk start på bilrejsen i charmerende Angola.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice