Billeje
Zimbabwe
Oversæt
Zimbabwe
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning med Sixt i Zimbabwe

Gå endelig ikke glip af noget på rejsen rundt i det sydlige Afrika! Kontakt Sixt Biludlejning i Zimbabwe og lej en passende bil hos vores dygtige team. Dette smukke land byder på en række herlige naturoplevelser, så udnyt gerne chancen for at køre rundt i flere dele af landet under opholdet. Med billeje i Zimbabwe vælger du bilen ud fra et solidt udvalg af kvalitetsbiler, som kan lejes for en kortere eller længere periode.

Lidt om de særlige færdselsregler i Zimbabwe

Når du vælger en tur til Zimbabwe, skal du være opmærksom på, at man kører i venstre side af vejen, og at fartbegrænsningerne generelt er 60 km/t i byerne og 120 km/t på landeveje, men at det altid anbefales at udvise den største forsigtighed på grund af visse vejes tilstand. Med Sixts billeje i Zimbabwe kan du ganske nemt udforske nogle af landets bedste nationalparker såsom Hwange mod vest, hvor du kan komme tæt på giraffer, elefanter og bøfler, ligesom du kan tage mod de spektakulære vandfald Victoria Falls, der har et fald på hele 128 meter. Så sæt dig ind i bilen og få masser af oplevelser med i pakken, præcis som du ønsker det.

Nyd bilrejsen i en komfortabel Sixtbil

Sixt kan tilbyde et bredt udvalg af kvalitetsbiler til rejsen i Zimbabwe. Det er helt op til dig, om du ønsker en rummelig og robust 4x4'er eller stationcar, der kan klare natureventyrene, eller du i stedet foretrækker en kompakt økonomibil eller sportsvogn til rejsen. Du bestiller online eller telefonisk ved vores kundeservice, og hvis du skulle ønske det, finder du også et alsidigt udvalg af tjenester og ekstraudstyr ved Sixt Biludlejning i Zimbabwe, som kan tilføjes til bestillingen i et snuptag. Hos Sixt tilbyder vi dig en personlig service og det er helt op til dig, hvor længe du ønsker at leje Sixtbilen for. Tag med på et ægte eventyr sammen med Sixt Biludlejning i det spændende Zimbabwe. Her kan du stifte bekendtskab med et af verdens største biludlejningsselskaber, der tilbyder en dybt pålidelig service og har været i gang siden 1912.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice