Billeje
Kogon
Oversæt
Usbekistan // Kogon
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Kogon: Sixt biludlejning online booking

Hvis ferien eller forretningsrejsen tager dig til det sydøstlige Usbekistan, er det oplagt at leje en Sixt-bil ved en biludlejning i Kogon. Byen Kogon er beliggende lige øst for den lidt større historiske by Bukhara og en kort køretur fra naturområder og søen Tudakul. Det er til tider svært at stole på offentlige transportmidler, hvis du vil tage ud til spændende seværdigheder og skønne landskaber, så det er en fremragende idé at vælge Sixt billeje i Kogon. Nyd friheden til at planlægge din rejserute og opleve alt det, du har lyst til under opholdet.

 
 • Bukhara Banegård

  Sixt Billeje
  Bukhara 1
  200701 Kogon

  Ma. - Fr.09:00 - 13:00
   14:00 - 18:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars

Sixt Biludlejning i Kogon

Egen bil i forbindelse med opholdet i Kogon giver dig mulighed for at udforske selv de mest afsides naturområder og seværdigheder samt frit planlægge rejseruten efter dit humør. Med Sixt billeje i Kogon er det oplagt at køre mod vest til den nærliggende gamle by Bukhara, der var et populært stop på den berømte handelsrute Silkevejen mellem øst og vest samt et middelalderligt center for islamisk kultur og teologi. Her finder du blandt andet stadig et hav af spændende og livlige basarer, imponerende og velbevarede moskeer såsom Po-i-Kalyan fra 1500-tallet og fascinerende museer som den gamle Bukhara-fæstning og historiemuseum, der alt sammen kan udforskes med Sixt-bilen. Kør desuden gerne på opdagelse ved søen Tudakul eller i den omgivende natur.

Lad Sixt tage hånd om dig på bilrejsen i Usbekistan

Sixt har mange års erfaring med at udleje premium biler verden over, og du er i trygge hænder, når du lejer et køretøj hos os til rejsen rundt i Usbekistan. Ved Sixts Biludlejninger i Kogon kan du opdage det brede sortiment af premium udlejningsbiler, der jævnligt serviceres, og som alle kommer fra pålidelige bilproducenter såsom BMW og Audi. Book drømmebilen til en favorabel pris - der tilkommer ingen skjulte omkostninger og gebyrer i forbindelse med billeje hos Sixt. Vi vil blot gøre opmærksom på, at din booking hos Sixt dækker en hel bilkategori og altså ikke en specifik bilmodel. Udbuddet kan variere ved vores afdelinger, og derfor kan vi ikke garantere en bestemt bil, men alle Sixts moderne og pålidelige biler er af høj kvalitet. Udover en Sixt-bil efter dit valg af bilkategori vil du også kunne nyde muligheden for at tilføje ekstraudstyr og tjenester til bestillingen i Kogon. Med autostole kan du for eksempel trygt rejse med yngre børn, praktisk GPS-navigation viser dig vejen rundt i det sydøstlige Udbekistan, så du slipper for at fare vild, og forsikringsdækning af flere personer betyder, at I kan skiftes til at køre udlejningsbilen. Vælg trygt billeje hos Sixt i dag, så kan du godt glæde dig til en afslappet og uforglemmelig oplevelse i spændende Usbekistan.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice